Szmelcwageny i inne
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Szmelcwageny i inne
Tomek, ja nie winię tych dwóch, co przyjechali.
Ale skoro przyjechali na sygnale, strasząc bez sensu wszystkich po drodze, to znaczy, że system jest idiotyczny.
Ale skoro przyjechali na sygnale, strasząc bez sensu wszystkich po drodze, to znaczy, że system jest idiotyczny.
Woytku, ale ja nie wiem czy wojskowi saperzy to nie jedyni specjaliści od niewybuchów w naszym kraju. Zatem kto ma oceniać zagrożenie, tylko oni. Jak mają ocenić zagrożenie, osobiście i jak najszybciej. To zapierdzielają na bombach.
To tak jakbyś miał pretensje, że erka jedzie na syngle. PS to taka erka, tylko, że od niewybuchów.
To tak jakbyś miał pretensje, że erka jedzie na syngle. PS to taka erka, tylko, że od niewybuchów.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tak, OK.
Tylko, że zgłoszenie było dzień wcześniej i ktoś pilnował śpiąc na miejscu, więc po jaki huj jechać na bombach dobę później?
Tylko, że zgłoszenie było dzień wcześniej i ktoś pilnował śpiąc na miejscu, więc po jaki huj jechać na bombach dobę później?
Pewnie taka jest procedura.
Woytku, to jest wojsko, nie oczekuj tam logiki, a na pewno już nie własnego myślenia, bo tego nie wolno.
Woytku, to jest wojsko, nie oczekuj tam logiki, a na pewno już nie własnego myślenia, bo tego nie wolno.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- Jawohl, Herr Hauptmann!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie moja wina, że masz różowe okulary.
Mam tylko czarne. Ale mimo, że jestem strachliwy to coś jadącego na sygnale wywołuje u mnie tylko niezdrową ciekawość.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
U mnie było nie tylko "tylko".
To nie tylko "tylko" dobre na krążenie.