Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
To w samolotu tych zdradzieckich mórd nie ma?
Pierwszy raz od piętnastu zdecydowałem się polecieć do Polski na święta (wielkanocne w tym wypadku) i dupa z tego wyszła. Więcej nie będę próbował.
Jakieś natręctwo mam z tom dupom.
Jakieś natręctwo mam z tom dupom.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Natręctwo, ale jakie fajne.
Żeś wymyślił. Część pewnie lata i się tym chwali, ale zazwyczaj są to jakieś palemki czy hotelowe baseny w nieprzyzwoitej liczbie powtórzeń. Nawet kiedyś odkryłem takie forum: frip4cheap się zwało. Polecam na chandrę. Ale to nie znaczy, że wszyscy tak robią więc nie ma co uogólniać. Niektórzy kupują samochód, by się nim potem chwalić. Masz samochód?sandor pisze:A to całe latanie, to nie jest tylko po to, żeby pochwalić się znajomym na fuckbuku, którzy mają to gdzieś?
Latają, zwiedzają, prowadzą wygodne życie bez trosk i zamiast dzieci wychowują pieski i kotki.
Zgnilizna, dlatego ta cywilizacja upadnie.
A ja nie mam facebooka, tylko Was, więc też się pochwalę, że jestem na wczasach w Trójmieście.
Buziaczki
Dodano po 40 strzałach znikąd:
Zdyboo już wytłumaczyłem.
Stiułardessy też mogą być zdradzieckie. Pamiętacie jak te niemieckie Marię Rokitę biły?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Musiały czuć, że z nim jest coś nie tak... niby chłop a ma na imię Maria....
żeby chociaż Marian...

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Albonawentura na przykład.
Cz4rnuch no mam. Jest to stary Mondeo z 2001 roku i chociaż stać mnie na trochę lepszy, to wolę na inne rzeczy wydać, niż na cztery kółka.
I mam gdzieś co myślą sąsiedzi, w kilkuletnich plastikowozach na kredyt.
Nordwind no nie rozczarowuj mnie, chyba że Ty z mojej strony barykady
Tutaj w Sopocie byłem świadkiem, jak dwoje starszych ludzi rozwieszało baner z Dudą. Akurat mijał mnie starszy, elegancki pan i na widok banera powiedział półgłosem, ale tak żebym słyszał "Andrzej Dupa" i wtedy mogłem z satysfakcją do żony powiedzieć - No i widzisz, to są właśnie tacy ludzie. Nawiasem mówiąc na jeden baner Dudy jest 10 tego Francuzika.
I mam gdzieś co myślą sąsiedzi, w kilkuletnich plastikowozach na kredyt.
Nordwind no nie rozczarowuj mnie, chyba że Ty z mojej strony barykady

Tutaj w Sopocie byłem świadkiem, jak dwoje starszych ludzi rozwieszało baner z Dudą. Akurat mijał mnie starszy, elegancki pan i na widok banera powiedział półgłosem, ale tak żebym słyszał "Andrzej Dupa" i wtedy mogłem z satysfakcją do żony powiedzieć - No i widzisz, to są właśnie tacy ludzie. Nawiasem mówiąc na jeden baner Dudy jest 10 tego Francuzika.