Samki różne, kwadratowe i podłużne.
- no_gravity_Carlos
Re: Samki różne, kwadratowe i podłużne.
a ja mialem wujka, Jozefa i zdrobniale zwalismy go Jutkiem, tez ladnie:)
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Teraz bardziej modnie byłoby Jutubkiem.
Ja miałem babcię, która zawsze była babcią Ziutą.
Józef Piłsudski był nazywany przez legionistów Ziukiem, co jest litewską formą Ziutka.
Józef Piłsudski był nazywany przez legionistów Ziukiem, co jest litewską formą Ziutka.
ja jestem fotoziutkiem
Tyle, że różnica między Ziutkiem, a fotoziutkiem jest taka jak między radarem, a fotoradarem.
- no_gravity_Carlos
Samki różne, kwadratowe i podłużne.
trzeslem i trzeslem elektrycznym?;) poza tym fotogavinika tutaj rozchmurza wystroje
"Oto oficjalne wyniki z Pile, potwierdzone przez PKW:
Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI - 64,35% (23 852 głosów)
Andrzej Sebastian DUDA - 35,65% (13 212 głosów)"
A nie możesz zacząć tej krucjaty od własnego podwórka ?

Napisałbym:
W Pile było jak w Chile każdy miał czerwone ryło
Mniej lub bardziej to pamiętasz? Spytaj jak to było
Ale pewnie znowu zostanę obsobaczony, zatem nie napiszę.
W Pile było jak w Chile każdy miał czerwone ryło
Mniej lub bardziej to pamiętasz? Spytaj jak to było
Ale pewnie znowu zostanę obsobaczony, zatem nie napiszę.
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Nastał zły czas dla zwykłych Polaków. Teraz ci samozwańczy: POLAK-Patriota, Polak-Katolik, Polak-Prawy, Polak-Antylewak, Polak-zsercempoprawej..... poczują się panami, Polakami-Panami, wszystkiego i wszystkich. Teraz pojadą nad Bałtyk, albo do Zakopca, na zasłużone wakacje, za pińcet+, za pożyczone, za wykombinowane... A co! Polaka-Pana stać. Opluć i ośmieszyć: każdego kto zwiedził więcej niż wyżej wymienione, ciekawość świata, znajomość języków, opluć wszystko, Polak-Pan nie będzie kalał konsekrowanych ust obcą mową! Tam wreszcie ochleje się piwska, wydrze mordę z kur**ami i ch**jami na yntelygentów i warszafke. Opasłe brzuszyska powiezie powozem do Morskiego Oka, nad morzem wygrodzi se plaże, a co! Stać go, wreszcie jest wolność, wolność od roboty, wreszcie może nazywać kogo chce: pedałem, lesbą, elytą przywiezioną na tankach w 45, lewakiem, komuchem, gnojem z warszafki, a co! Teraz może! W razie czego Zbysio z Krakufka co jest oberprokuratorem go uniewinni.
Zaczyna się ostatni akt, miałeś chamie złoty róg ... ostała ci się ino polska bida z nędzą.
Świat nie będzie czekał na Polaków. Świat pędzi, a to szczepionki na wirusy, a to sztuczna inteligencja, a to gospodarka. Polacy, chyba z Węgrami wreszcie są sami, sami na pustkowiu, w nocnej ciszy, we własnym brudzie, można pierdzieć, bekać, nie ma ciapatych, nie ma pedałów. Wreszcie... NICZEGO NIE MA
Zaczyna się ostatni akt, miałeś chamie złoty róg ... ostała ci się ino polska bida z nędzą.
Świat nie będzie czekał na Polaków. Świat pędzi, a to szczepionki na wirusy, a to sztuczna inteligencja, a to gospodarka. Polacy, chyba z Węgrami wreszcie są sami, sami na pustkowiu, w nocnej ciszy, we własnym brudzie, można pierdzieć, bekać, nie ma ciapatych, nie ma pedałów. Wreszcie... NICZEGO NIE MA
Kononowicz to był jednak prorjokiem.