Samki różne, kwadratowe i podłużne.

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
cz4rnuch

Re: Samki różne, kwadratowe i podłużne.

Post autor: cz4rnuch »

abishai pisze: 16 lip 2020, 10:47...ochleje się piwska...
Grandsik i szampidruty też się leją. Poprawiło się.

nordenvind

Post autor: nordenvind »

"komentator polityczny"
z ubiegłego roku przed marszem równości

Obrazek
Awatar użytkownika
sorevell

Post autor: sorevell »

abishai pisze:Nastał zły czas dla zwykłych Polaków. Teraz ci samozwańczy: POLAK-Patriota, Polak-Katolik, Polak-Prawy, Polak-Antylewak, Polak-zsercempoprawej..... poczują się panami, Polakami-Panami, wszystkiego i wszystkich. Teraz pojadą nad Bałtyk, albo do Zakopca, na zasłużone wakacje, za pińcet+, za pożyczone, za wykombinowane... A co! Polaka-Pana stać. Opluć i ośmieszyć: każdego kto zwiedził więcej niż wyżej wymienione, ciekawość świata, znajomość języków, opluć wszystko, Polak-Pan nie będzie kalał konsekrowanych ust obcą mową! Tam wreszcie ochleje się piwska, wydrze mordę z kur**ami i ch**jami na yntelygentów i warszafke. Opasłe brzuszyska powiezie powozem do Morskiego Oka, nad morzem wygrodzi se plaże, a co! Stać go, wreszcie jest wolność, wolność od roboty, wreszcie może nazywać kogo chce: pedałem, lesbą, elytą przywiezioną na tankach w 45, lewakiem, komuchem, gnojem z warszafki, a co! Teraz może! W razie czego Zbysio z Krakufka co jest oberprokuratorem go uniewinni.
Zaczyna się ostatni akt, miałeś chamie złoty róg ... ostała ci się ino polska bida z nędzą.
Świat nie będzie czekał na Polaków. Świat pędzi, a to szczepionki na wirusy, a to sztuczna inteligencja, a to gospodarka. Polacy, chyba z Węgrami wreszcie są sami, sami na pustkowiu, w nocnej ciszy, we własnym brudzie, można pierdzieć, bekać, nie ma ciapatych, nie ma pedałów. Wreszcie... NICZEGO NIE MA
To co napisałeś może być przykładem zarzucanego jednym przez drugich dzielenia Polaków na lepszy i gorszy sort. Nie tędy droga.
Awatar użytkownika
abishai
Osia mówiła - Abiszabi

Post autor: abishai »

Może się to komuś podobać lub nie, ale nie mam zamiaru w sytuacji gdy ktoś wchodzi w gumofilcach na dywan i wali na nim kupę, nazywać tego perfumą, dlatego że ubranie tego we właściwe słowa jest politycznie niepoprawne.

To co napisałem, to efekt obserwacji, tylko i aż, niestety.
sandor pisze:Cz4rnuch homo twist powiadasz... ..No i teraz pytam się tych wszystkich, wyzwolonych, liberalnie nowoczesnych, oraz tych którzy, jak nordwind udają niezależnych, jak to k... jest?
sandor pisze:Dobra, Twoje forum - Liberalno, pedalsko, tęczowe. Czemu jeszcze nie zostałem zbanowany ?
sandor pisze:To czemu chcesz j... TVN?
...Taką prawilną żydowska TV?
sandor

Post autor: sandor »

Co do wyników w Pile - tak, tutaj przewagę ma komuna od zawsze. Wynika to z dużej masy emerytów LWP. W Pile bylo kilka jednostek wojskowych. Co do krucjaty, to jaka krucjata? To forum dyskusyjne, to sobie dyskutujemy. No i na koniec, last but not least - jestem pod wrażeniem. Znalazł się większy frustrat i nienawistnik ode mnie. abishai wyluzuj gumę w gaciach. Co z Tobą chłopie? :D To tylko nihilistyczne forum do pajacowania. Ty tak na poważnie?
Ostatnio zmieniony 16 lip 2020, 22:12 przez sandor, łącznie zmieniany 1 raz.
cz4rnuch

abishai pisze: 16 lip 2020, 17:52 Może się to komuś podobać lub nie, ale nie mam zamiaru w sytuacji gdy ktoś wchodzi w gumofilcach na dywan i wali na nim kupę, nazywać tego perfumą, dlatego że ubranie tego we właściwe słowa jest politycznie niepoprawne.

To co napisałem, to efekt obserwacji, tylko i aż, niestety.
sandor pisze:Cz4rnuch homo twist powiadasz... ..No i teraz pytam się tych wszystkich, wyzwolonych, liberalnie nowoczesnych, oraz tych którzy, jak nordwind udają niezależnych, jak to k... jest?
sandor pisze:Dobra, Twoje forum - Liberalno, pedalsko, tęczowe. Czemu jeszcze nie zostałem zbanowany ?
sandor pisze:To czemu chcesz j... TVN?
...Taką prawilną żydowska TV?
Wyrwane z kontekstu. Czytając między wierszami ja tam widzę miłość i szacunek.
sandor

Cz4rnuch racja, ale czytałeś te jego? kuuuurde...

Dodano po 2 minutach 46 strzałach znikąd:
:D
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

cz4rnuch pisze: 16 lip 2020, 22:12 Wyrwane z kontekstu. Czytając między wierszami
Wyrwane spomiędzy wierszy spisanych na papierze toaletowym.
sandor

Tez Cie lubię :D
cz4rnuch

Obrazek
ODPOWIEDZ