Grandsik i szampidruty też się leją. Poprawiło się.
Samki różne, kwadratowe i podłużne.
Re: Samki różne, kwadratowe i podłużne.
"komentator polityczny"
z ubiegłego roku przed marszem równości

z ubiegłego roku przed marszem równości

- sorevell
To co napisałeś może być przykładem zarzucanego jednym przez drugich dzielenia Polaków na lepszy i gorszy sort. Nie tędy droga.abishai pisze:Nastał zły czas dla zwykłych Polaków. Teraz ci samozwańczy: POLAK-Patriota, Polak-Katolik, Polak-Prawy, Polak-Antylewak, Polak-zsercempoprawej..... poczują się panami, Polakami-Panami, wszystkiego i wszystkich. Teraz pojadą nad Bałtyk, albo do Zakopca, na zasłużone wakacje, za pińcet+, za pożyczone, za wykombinowane... A co! Polaka-Pana stać. Opluć i ośmieszyć: każdego kto zwiedził więcej niż wyżej wymienione, ciekawość świata, znajomość języków, opluć wszystko, Polak-Pan nie będzie kalał konsekrowanych ust obcą mową! Tam wreszcie ochleje się piwska, wydrze mordę z kur**ami i ch**jami na yntelygentów i warszafke. Opasłe brzuszyska powiezie powozem do Morskiego Oka, nad morzem wygrodzi se plaże, a co! Stać go, wreszcie jest wolność, wolność od roboty, wreszcie może nazywać kogo chce: pedałem, lesbą, elytą przywiezioną na tankach w 45, lewakiem, komuchem, gnojem z warszafki, a co! Teraz może! W razie czego Zbysio z Krakufka co jest oberprokuratorem go uniewinni.
Zaczyna się ostatni akt, miałeś chamie złoty róg ... ostała ci się ino polska bida z nędzą.
Świat nie będzie czekał na Polaków. Świat pędzi, a to szczepionki na wirusy, a to sztuczna inteligencja, a to gospodarka. Polacy, chyba z Węgrami wreszcie są sami, sami na pustkowiu, w nocnej ciszy, we własnym brudzie, można pierdzieć, bekać, nie ma ciapatych, nie ma pedałów. Wreszcie... NICZEGO NIE MA
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Może się to komuś podobać lub nie, ale nie mam zamiaru w sytuacji gdy ktoś wchodzi w gumofilcach na dywan i wali na nim kupę, nazywać tego perfumą, dlatego że ubranie tego we właściwe słowa jest politycznie niepoprawne.
To co napisałem, to efekt obserwacji, tylko i aż, niestety.
sandor pisze:Cz4rnuch homo twist powiadasz... ..No i teraz pytam się tych wszystkich, wyzwolonych, liberalnie nowoczesnych, oraz tych którzy, jak nordwind udają niezależnych, jak to k... jest?
sandor pisze:Dobra, Twoje forum - Liberalno, pedalsko, tęczowe. Czemu jeszcze nie zostałem zbanowany ?
sandor pisze:To czemu chcesz j... TVN?
...Taką prawilną żydowska TV?
Co do wyników w Pile - tak, tutaj przewagę ma komuna od zawsze. Wynika to z dużej masy emerytów LWP. W Pile bylo kilka jednostek wojskowych. Co do krucjaty, to jaka krucjata? To forum dyskusyjne, to sobie dyskutujemy. No i na koniec, last but not least - jestem pod wrażeniem. Znalazł się większy frustrat i nienawistnik ode mnie. abishai wyluzuj gumę w gaciach. Co z Tobą chłopie?
To tylko nihilistyczne forum do pajacowania. Ty tak na poważnie?

Ostatnio zmieniony 16 lip 2020, 22:12 przez sandor, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyrwane z kontekstu. Czytając między wierszami ja tam widzę miłość i szacunek.abishai pisze: ↑16 lip 2020, 17:52 Może się to komuś podobać lub nie, ale nie mam zamiaru w sytuacji gdy ktoś wchodzi w gumofilcach na dywan i wali na nim kupę, nazywać tego perfumą, dlatego że ubranie tego we właściwe słowa jest politycznie niepoprawne.
sandor pisze:Cz4rnuch homo twist powiadasz... ..No i teraz pytam się tych wszystkich, wyzwolonych, liberalnie nowoczesnych, oraz tych którzy, jak nordwind udają niezależnych, jak to k... jest?sandor pisze:Dobra, Twoje forum - Liberalno, pedalsko, tęczowe. Czemu jeszcze nie zostałem zbanowany ?sandor pisze:To czemu chcesz j... TVN?
...Taką prawilną żydowska TV?
Cz4rnuch racja, ale czytałeś te jego? kuuuurde...
Dodano po 2 minutach 46 strzałach znikąd:

Dodano po 2 minutach 46 strzałach znikąd:

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Wyrwane spomiędzy wierszy spisanych na papierze toaletowym.
Tez Cie lubię