Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- vid3
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Powinien się ukłonić i Panią przepuścić.
Gbur bez wychowania.
Gbur bez wychowania.
Ludzie chyba naprawdę znajdują prawojazd w paczce z chipsami, albo kupują go za trzy kury i dwie kopy jaj.
I jeszcze pewnie z prawej był, zatem faktycznie powinien ustąpić.
Maciek, jak kiedyś koleś na mnie wymusił pierwszeństwo, za co go grubym słowem i gestem potraktowałem, to mnie dogonił i prawie pobić chciał jak mu powiedziałem, żeby PJ odesłał do Lays, bo to niemożliwe, żeby je zdobył po egzaminie, tylko musiał w czipsach znaleźć. Odpuścił, bo się zorientował, że lata ze dwie kategorie wagowe niżej.
Maciek, jak kiedyś koleś na mnie wymusił pierwszeństwo, za co go grubym słowem i gestem potraktowałem, to mnie dogonił i prawie pobić chciał jak mu powiedziałem, żeby PJ odesłał do Lays, bo to niemożliwe, żeby je zdobył po egzaminie, tylko musiał w czipsach znaleźć. Odpuścił, bo się zorientował, że lata ze dwie kategorie wagowe niżej.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tomku, niestety nie każdy ma taki przywilej od losu, jak Ty.
Ja nie mam przywileju. ale częstuje, nadrabiam niewielkie wymiary butom i ignorancjom. :dumny:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Sebastian, przecież Tyś chyba nie dość, że większy ode mnie, to wręcz niewiele Ci do Zdybsia brakuje, że o Puczusiu nie wspomnę.
Zdybcio duży hop, reszty na oczy nie widziołech. Ja jezdem knypek, waga lekka 85kg.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A metrów masz wiela?
pułtora w porywach
- Owain
- Nasz Czelnik
Ech, okupacja niemiecka od wtorku się skończyła, Captur w garażu. Umęczonym otwieram Heńka.
Sowy nie są tym, czym się wydają...