Rowerowe dyr-dymały
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Rowerowe dyr-dymały
Kurwa, Sebastian.
Mógłbyś choć odrobinę szanować odbiorców i nie wrzucać obrazków przekręconych o 90 stopni.
Nie wszyscy tutaj są fanami życia w sfarfonie i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Wystarczy, kurwa, że strona jest "responsywna", i nie było za darmo.
A jeśli się to komuś nie widzi, niech spierdala.
Mógłbyś choć odrobinę szanować odbiorców i nie wrzucać obrazków przekręconych o 90 stopni.
Nie wszyscy tutaj są fanami życia w sfarfonie i mam nadzieję, że tak pozostanie.
przepraszam szefuńciu
Dodano po 2 minutach 34 strzałach znikąd:
...
Dodano po 2 minutach 34 strzałach znikąd:
...

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
OK.
PS Czekam na dowody, żeście świadomi, czyli opalacie się i kąpiecie bez niczego.
PS Czekam na dowody, żeście świadomi, czyli opalacie się i kąpiecie bez niczego.
- danz1ger
wpk pisze: ↑27 lip 2020, 15:34 Kurwa, Sebastian.
Shoot First, Ask Questions Later.
Pytanie lajkonika. Czym przesmarować, bez jakiegoś kąpania, czyszczenia, rozkręcania, by nie było wstydu na mieście, bo już mi tak wszystko skrzypi, że się kurwa wszyscy na mój "widok" odwracają jak jadem?
olej na bazie wosku na sucho szose
Marcin, przeleć łańcuch myjką ciśnieniową, na ręcznej myjce za złocisza, nawet nie musisz wciskać spustu na lancy. Tak, żeby większy brud odpadł.
Potem łańcuch, bo to on tak skrzypi, nasmaruj jakąś oliwką. W ostateczności może być nawet tzw. olej maszynowy. Smar musi być płynny, nie stosuj smaru stałego. Po kropelce w ogniwko lub lekko naciskasz buteleczkę i niespiesznie kręcisz korbą. Po jednym pełnym przebiegu łańcucha, odstawiasz smar i kręcisz korbami do tyłu i do przodu, tak żeby smar się rozprowadził po łańcuchu. Potem wycierasz łańcuch do sucha szmatą.
Wosk jest taki sobie. Długo stosowałem Squirt Lube i po pewnym czasie łańcuch od strony kasety był czarny i cały zalepiony brudem. Pomijam już to, że jakikolwiek mokry przejazd, nawet nie musiało padać, wystarczyło przejechać po mokrej drodze i trzeba było znowu smarować.
Potem łańcuch, bo to on tak skrzypi, nasmaruj jakąś oliwką. W ostateczności może być nawet tzw. olej maszynowy. Smar musi być płynny, nie stosuj smaru stałego. Po kropelce w ogniwko lub lekko naciskasz buteleczkę i niespiesznie kręcisz korbą. Po jednym pełnym przebiegu łańcucha, odstawiasz smar i kręcisz korbami do tyłu i do przodu, tak żeby smar się rozprowadził po łańcuchu. Potem wycierasz łańcuch do sucha szmatą.
Wosk jest taki sobie. Długo stosowałem Squirt Lube i po pewnym czasie łańcuch od strony kasety był czarny i cały zalepiony brudem. Pomijam już to, że jakikolwiek mokry przejazd, nawet nie musiało padać, wystarczyło przejechać po mokrej drodze i trzeba było znowu smarować.
Tak uczynię. Skoro trzeba umyć, trudno.
Miałem se wrócić z roboty delikatnie, powolutku, a wyszło jak wyszło.