Szmelcwageny i inne
Re: Szmelcwageny i inne
a cio to na a1? 

- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Ktoś wyjechał DPF-a przewietrzyć.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Grubo.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- danz1ger
"czy te tylne kółka to się tak krzywią od przebiegu?"
takie zawieszenie tyłu (buda mocno obniżona). gdyby buda została postawiona wyżej to wygłyby się w drugą stronę.
takie zawieszenie tyłu (buda mocno obniżona). gdyby buda została postawiona wyżej to wygłyby się w drugą stronę.
Ostatnio zmieniony 28 lip 2020, 22:39 przez danz1ger, łącznie zmieniany 1 raz.
Shoot First, Ask Questions Later.
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Wojtek, prowadzisz warsztaty z Mećkowej medytacji?
Podoba się!
Podoba się!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dziękuję.
Ja nie prowadzę, to Michał i Ola... W tem Krakowie tak się jem stało.
I teraz ona się pyta, czy nie mam w kolorze, bo w kolorze jej się bardziej podobały, gdyż nasz ogród ma piękne kolory...
Jak żyć?
Ja nie prowadzę, to Michał i Ola... W tem Krakowie tak się jem stało.
I teraz ona się pyta, czy nie mam w kolorze, bo w kolorze jej się bardziej podobały, gdyż nasz ogród ma piękne kolory...
Jak żyć?
Właśnie wyczytałem, że Mitsubishi, w ramach drastycznego planu oszczędnościowego, który ma m.in. zredukować koszty stałe o 20%, zamierza całkowicie wycofać się z rynku europejskiego, koncentrując się głównie na Azji południowo-wschodniej, i ewentualnie nie wyklucza obecności na innych rynkach azjatyckich, afrykańskich i południowoamerykańskich. Na rynku europejskim nadal będą sprzedawane obecne modele jak długo będą produkowane i będą ich zapasy, ale firma nie przewiduje wprowadzania żadnych nowych. Firma oczywiście obiecuje zapewnienie obsługi posprzedażowej.
Ruch ten spowodowany jest m.in. olbrzymimi stratami firmy, będącej w związku z Renault-Nissanem, który też jest w bardzo złej sytuacji, poniesionymi w I połowie 2020, a także ogólnymi poważnymi spadkami na rynkach europejskich i coraz trudniejszymi do spełnienia europejskimi normami, głównie emisji. Najwyraźniej Mitsubishi doszło do wniosku, że nie ma sobie co głowy zawracać Europą, bo skórka nie jest warta wyprawki. I do tego samego wniosku już wcześniej doszło GM, pozbywając się Opla i Vauxhalla, i praktycznie znikając z Europy.
Ciekawe, kto następny.
Możliwe, że za jakiś czas w Europie będą do wyboru dwie odmiany samochodów: czerwone i niebieskie...
Ruch ten spowodowany jest m.in. olbrzymimi stratami firmy, będącej w związku z Renault-Nissanem, który też jest w bardzo złej sytuacji, poniesionymi w I połowie 2020, a także ogólnymi poważnymi spadkami na rynkach europejskich i coraz trudniejszymi do spełnienia europejskimi normami, głównie emisji. Najwyraźniej Mitsubishi doszło do wniosku, że nie ma sobie co głowy zawracać Europą, bo skórka nie jest warta wyprawki. I do tego samego wniosku już wcześniej doszło GM, pozbywając się Opla i Vauxhalla, i praktycznie znikając z Europy.
Ciekawe, kto następny.
Możliwe, że za jakiś czas w Europie będą do wyboru dwie odmiany samochodów: czerwone i niebieskie...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To ja wolę czerwone, bo szybsze.
Niebieskie niech księża kupują.
Niebieskie niech księża kupują.
Europa dla rowerów!