Szmelcwageny i inne

off-duty
ODPOWIEDZ
nordenvind

Re: Szmelcwageny i inne

Post autor: nordenvind »

zdyboo pisze: 30 lip 2020, 21:38 Z tym dopasowywaniem do singli, to nie jest takie głupie. Single mają czas i możliwości inwestować w siebie i mogą zarabiać w pojedynkę więcej niż małżeństwa czy współkredytobiorcy. Zatem ich stać, żeby kupić 40 dkg makaronu w cenie pół kilograma.
Mnie też stać kupić 40 dkg makaronu w cenie pół kilograma :mrgreen: , dla zasady jednak nie kupię jeśli będę miał na tej samej półce produkt
o większej gramaturze i tej samej jakości, w przypadku Barilli nawet lepszej...
Ostatnio zmieniony 30 lip 2020, 21:55 przez nordenvind, łącznie zmieniany 1 raz.
sandor

Post autor: sandor »

A co do tego czasu, co single mają... znam kilku singli, no i oni nigdy na nic czasu nie mają. Kawaler, mieszka, z rodzicami, pracuje, ale pożycza kasę ode mnie. Od gościa co ma rodzinę na utrzymaniu i kredyt na mieszkanie. A czasu nie ma, bo on ma tyle obowiązków... Te wszystkie hobby, tańce, aerobik, różańce, szmery, bajery, rowery...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

zdyboo pisze: 30 lip 2020, 21:49
wpk pisze: 30 lip 2020, 21:44 Tomku, Ty przecież nie masz FB.
Mam ludzi, którzy mają.
Zbydo - człowiek, który ma ludzi od Facebooka. Szacun!
sandor

puch24 pisze: 30 lip 2020, 21:35 Czymżeż tak Cię, Sandorze, zawiodłem?

Ja nie jestem przebojowy, jestem cichym klakierem, poklaskującym tym większym i silniejszym, więc czegóż możesz się po mnie spodziewać. ;-)
Bo taką dezaprobatę wyczuwam... :D

Dodano po 4 minutach 31 strzałach znikąd:
A, Wojtku. Nie uważasz, ze za "twoja" z małej litery, nie powinieneś przeprosić? Przecież to chamstwo. Ne passuje do Ciebie. Przynajmniej do tej pory :D
Awatar użytkownika
danz1ger

Post autor: danz1ger »

sandor pisze: 30 lip 2020, 20:47 Oj, Wojtek :D Jakoś mi tak niezręcznie, w tych ubłoconych gumofilcach, na taki ładny i drogi dywan...
Tak, my chłoporobotnicy, czyli jak to określasz plebsik, kupimy. Staniemy z koszykiem przy półce, podrapiemy się w głowę i kupimy.
A jak myślą i działają Janusze biznesu, to wśród znajomych obserwuj, przecież to Wasza opcja, patrycjusze oświeceni. Januszki moje kochane :D Single powinni płacić bykowe, bo to trutnie są. Zresztą każdy, kto z lenistwa nie chce mieć dzieci - 500 minus. Tak. Tyle Wam powiem panowie szlachta /zaściankowa/ ;) Jeszcze jakieś pytania? :D
O której odjeżdża pociąg do Kartuz bez Banino?
Shoot First, Ask Questions Later.
sandor

danziger, Ty się nie wygłupiaj i w domu siedź, bo zmarzniesz po nocy.

Wojtula, ułatwię Ci, będzie prościej. Dopóki mnie nie przeprosisz, za swoje chamstwo i prostactwo, to nie będę pisał na forum. Może być? :D

Miałeś chamie złoty róg... :D

Dodano po 2 minutach 24 strzałach znikąd:
Pasuje? :D
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Doprawdy nie wiem - bardziej żałosny czy bardziej zabawny jest ktoś, kto nazwał mnie bucem, cienkim Bolkiem, pajacykiem, a teraz bełkoce coś o chamstwie?
Napisz coś jeszcze, pijany Adasiu z Piły.
sandor

Napiszę, ze pominąłeś najważniejsze. Że jesteś małostkowy :D Oczywiście, to jak Ty mnie nazywałes nie ma znaczenia prawda? Pan szlachcic z Buśki Zdroju. To jeszcze raz, nie ma przeprosin, nie ma pisania. Z chamami nie gadam :D Ułatwiłem? No, to miłej nocy przyjacielu ;)
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Jejku. Ależ ten człowiek potrzebuje aprobaty. :)
puch24

Post autor: puch24 »

Wiecie co... ?
ODPOWIEDZ