Kota dawno nie było
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kota dawno nie było
Od hostingu zacznij.
Dzięki, zaraz skrobnę emila.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A może na ich stronie jest jakaś informacja na ten temat?
Może tak, ale ja mam hosting na tej zasadzie, że kiedyś poszedłem do naszych ludków z IT i zapytałem się gdzie hosting wykupić. Na to się podniosła koleżanka z kontrolingu, że jej brat takie usługi świadczy. Dała mi emila, napisałem i tak od kilku lat mam, co roku tylko przysyła mi numer konta, a ja mu odsyłam przelew, a wszelkie pytania zadaję emilem, zatem i tym razem tak zrobiłem. Ostatnio nawet zapłaciłem za następny rok. Jak nie odpowie lub odpowie, że nie da się, to będę szukał innego miejsca.
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tak zrobiłeś?
U mnie to nie funguje, to była pierwsza rzecz jaką zrobiłem. Chrome wywala, że połączenie jest prywatne i żebym nie szedł dalej, jak mimo wszystko pójdę, to wyskakuje błąd 404.
Poza tym trochę to denerwujące pamiętać o dopisywaniu "s" przy każdym wklejaniu adresu. Jak już zrobić, to porządnie.
Co ciekawe link bezpośredni już nie wymaga tego S, aby Chrome wyświetlił zdjęcie, ale z artykułów, które czytałem na ten temat pamiętam, że problem może być właśnie z udzielaniem treści, czyli jak w wypadku podpinania zdjęć na forum.
Poza tym trochę to denerwujące pamiętać o dopisywaniu "s" przy każdym wklejaniu adresu. Jak już zrobić, to porządnie.
Co ciekawe link bezpośredni już nie wymaga tego S, aby Chrome wyświetlił zdjęcie, ale z artykułów, które czytałem na ten temat pamiętam, że problem może być właśnie z udzielaniem treści, czyli jak w wypadku podpinania zdjęć na forum.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dlatego podstrony z Twoimi i Marcina zdjęciami na Psionicznych wyświetlają się jako niezabezpieczone.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Bastet, Fenik i ja:

- cichykot
- Tamarukam