Things
Re: Things
Leczenie depresji za pomocą wmawiania sobie, że nic mi nie jest, to to samo, co leczenie w ten sposób złamanej nogi. Wmów sobie, że nie jest złamana... 

znalazł się nawet badyl z analoga 

No właśnie nie bardzo. Żeby wyremontować nogę, potrzebny jest fachowiec, który poskłada kości do kupy.puch24 pisze:Leczenie depresji za pomocą wmawiania sobie, że nic mi nie jest, to to samo, co leczenie w ten sposób złamanej nogi. Wmów sobie, że nie jest złamana...
A jak chcesz naprawić mózg? Ewentualnie można kawałek wyciąć, ale wtedy może przejść ochota na robienie zdjęć.
Od głowy też są fachowcy, jest na to chemia...
Na pewno nie da się tego załatwić stwierdzeniem "weź się do kupy", bo jest ono dokładnie tak samo skuteczne, jak w przypadku złamanej nogi.
Na pewno nie da się tego załatwić stwierdzeniem "weź się do kupy", bo jest ono dokładnie tak samo skuteczne, jak w przypadku złamanej nogi.
Puchu - weź się do kupy.
A ja tymczasem idę na .N podrażnić się z blaszakiem.

A ja tymczasem idę na .N podrażnić się z blaszakiem.
Kupy może lepiej do tego nie mieszać 

Tak, oczywiście.
To może jeszcze jeden obrazek antydepresyjny.

To może jeszcze jeden obrazek antydepresyjny.

Nie, no demony budzą się właśnie nocą... to prowokacja 

Ligo pisze:Czekaj, pomału... To z tego Biogona jest?
To są magnolie w Kolonii, których w tym miejscu niestety już nie ma i mnie już tam nie ma.Gdama pisze:Gdzie takie kwiecie?

Jakoś tak właśnie na początku marca robione nikonowym AF 1,8/85D z F801S. Dawno temu, bo w ostatnim roku poprzedniego wieku.

Dla odmiany w pionie, bo pionów dawno nie było.

Trzeba przyznać poprzednie magnolie są świetnie zeskanowane.