Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
No i chuj, no i cześć. Właśnie miałam wychodzić do pracy i dostałam telefon - mam zostać, bo na tym zebraniu w zeszły wtorek była osoba z koronawirusem. Pięknie, qurwa.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zajebiście po prostu. "Praca zdalna" czy inna forma?
Nie wiem. Na razie wszyscy zesrani. Ale tylko ja z zespołu mam nie przychodzic do robo. Jaki sens i logika - nie wiem. Tydzieb chodzilam do pracy, tydzień dojezdzalam autem z kolezanka. Ze wspomne , ze w domu mam Mame z POCHP, astma i cukrzyca. Takze sztos.
Ja mam astmę i dziurę w płucu, mama ma 3/4 płuca i POCHP.
Na razie nie mam konkretnych przesłanek (w sensie stwierdzonego kontaktu), ale pietra trochę mam.
Moi medyczni koleżeństwo oboje (i spory kawałek szpitala, gdzie pracują) mieli kontakt z pacjentem z Covid, oczywiście bezwiednie. Wczoraj pobrali im wymazy. Ciekawe, jaki będzie wynik, bo mogli roznieść po świecie.
Na szczęście (dla mnie) wiem to telefonicznie.
Na razie nie mam konkretnych przesłanek (w sensie stwierdzonego kontaktu), ale pietra trochę mam.
Moi medyczni koleżeństwo oboje (i spory kawałek szpitala, gdzie pracują) mieli kontakt z pacjentem z Covid, oczywiście bezwiednie. Wczoraj pobrali im wymazy. Ciekawe, jaki będzie wynik, bo mogli roznieść po świecie.
Na szczęście (dla mnie) wiem to telefonicznie.
na Netlixie jest spoko dokument o koronawirusie, jakby co to ...
Hehe gavinflix
Gavi wynosi marketing szeptany na wyższy poziom. Gdyby tylko udało się nam skaperować kogoś takiego do Sony.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zmieniłem mu rangę.
- danz1ger
czyli zdrobniale Netfliś.
Shoot First, Ask Questions Later.
Zmień go na Yob Xilften.