Chujale
Re: Chujale
Bossh, nie mogę tego jasia
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
On jest zajebisty obiektywnie, ale subiektywnie też słabo go trawię.
mam wzdęcia po fasoli 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To naturalna reakcja przecież.
Po prostu fizjologiczna, wrodzona wręcz.
Po prostu fizjologiczna, wrodzona wręcz.
Noo tak więc się wystrzegam. Choć kiedyś lubiłam takie fasolki cukierki ale potem odkryłam, że dodawali do nich zmielone mrówki czy tam inne robale , czyli koszenine
Tak wiec jasiom i fosolom mówię stanowcze NIE . Skrtym parówkożercom również
Tak wiec jasiom i fosolom mówię stanowcze NIE . Skrtym parówkożercom również
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ortodoxka!
Tomku, to, co wrzuciłeś, to niestety dalsza część rozmowy i jazda; o wiele zabawniejszy jest początek.
Ja Mr Beana trawię bardzo średnio, choć doceniam trafne obserwacje życia, na których to jest oparte.
Ale lubię Atkinsona ogólnie, jego stand-upy, i inne role, a poza tym jest to inteligentny facet ze świetnym poczuciem humoru i piękną angielszczyzną. Z wykształcenia jest inżynierem elektrykiem, poza tym znawcą motoryzacji i czynnym kierowcą wyścigowym amatorem. Widziałem kiedyś w TV film dokumentalny o motoryzacji, którego humorystycznym narratorem był Atkinson, i było to znakomite.
Ja Mr Beana trawię bardzo średnio, choć doceniam trafne obserwacje życia, na których to jest oparte.
Ale lubię Atkinsona ogólnie, jego stand-upy, i inne role, a poza tym jest to inteligentny facet ze świetnym poczuciem humoru i piękną angielszczyzną. Z wykształcenia jest inżynierem elektrykiem, poza tym znawcą motoryzacji i czynnym kierowcą wyścigowym amatorem. Widziałem kiedyś w TV film dokumentalny o motoryzacji, którego humorystycznym narratorem był Atkinson, i było to znakomite.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Chcesz o tym porozmawiać?