Samki różne, kwadratowe i podłużne.
Re: Samki różne, kwadratowe i podłużne.
Dzięki. Nigdy się tego nie uczyłem.
Tylko kiedyś w jakiejś instrukcji było to opisane dokładnie tak, jak napisałem - raz 10, przerwa 10.
Tylko kiedyś w jakiejś instrukcji było to opisane dokładnie tak, jak napisałem - raz 10, przerwa 10.
- poor
- Rich poor
rydznordenvind pisze: ↑17 paź 2020, 19:58 truth
Dodano po 37 minutach 56 strzałach znikąd:
@poor
ten grzyb jakiej rasy lub gatunku ?

A cebularze Państwo mieli okazję?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nieboszczyk aptekarz onegdaj serwował.
Ale zechciał się dla nas umrzeć, więc i zaprzestał.
Ale zechciał się dla nas umrzeć, więc i zaprzestał.
Niebożę, i cebula nie pomogła. Nie może być.
Dodano po 48 strzałach znikąd:
Na marginesie, jestem na wprowadzeniem kary śmierci dla osób spożywających cebularze w godzinach porannych w komunikacji miejskiej.
Dodano po 48 strzałach znikąd:
Na marginesie, jestem na wprowadzeniem kary śmierci dla osób spożywających cebularze w godzinach porannych w komunikacji miejskiej.
I tych co odgrzewają rybę w firmowej mikrofali.
Ja wrażliwy nie jestem i wiele zniesę, ale ryb nie jem jak i owoców morza bo mi najzwyczajniej w świecie śmierdzą. Praca zdalna ma jednak swoje zalety. Choć myślałem, że jak się skończył sezon kosiarzy umysłów to będę miał spokój, ale zaczął się sezon dymania.
Ja wrażliwy nie jestem i wiele zniesę, ale ryb nie jem jak i owoców morza bo mi najzwyczajniej w świecie śmierdzą. Praca zdalna ma jednak swoje zalety. Choć myślałem, że jak się skończył sezon kosiarzy umysłów to będę miał spokój, ale zaczął się sezon dymania.
Jessso tak, smierc rybozercom. Sezon dymania?dumania ? Dupania? Dyniarstwa? Zupe z dyni to ja wielbie. A dzisiaj zrobiłam prze prze przepyszna marchewkowa z maslem orzechowym. Nie zdazylam zrobic zdjecia
Robilam juz kiedys ale mam male i Wojetek by krzyczal 
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Aaaaaargh!!!
Sezon dymania niech się ziści,
Zwany też sezonem spadania liści,
Wtedy gospodarz osiedlowy,
Z dmuchawą wychodzi na łowy.
Zwany też sezonem spadania liści,
Wtedy gospodarz osiedlowy,
Z dmuchawą wychodzi na łowy.
Uuuu to gruba dymawa ..od razu mam przed oczmi Dzien Swira. Ja nie umiem pracowac w domu. Podziwiam.
Nie ma ciszy w bloku. Wczoraj jak sie kapalam słyszałam jak sasiad krzyczyal na dziewczynę ze kupila coś na allegro
mal9 tego czulam przez wentylacje jakies mięso pieczone. Mam nadzieję, ze to nie sasiadka 

Nie ma ciszy w bloku. Wczoraj jak sie kapalam słyszałam jak sasiad krzyczyal na dziewczynę ze kupila coś na allegro