Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Zrobią ją z nas, gdy już wszyscy powyginamy.
Jak to lecialo...daj siebie innym (kotan)
Ach te amerykanskie uczone. 100 tys wykrytych dziennie? Nie wiedzom, że nasze larorytorya mają moce przrobowe na 60 tysi testów? Moja lepsza połowa dziś zaczęła robotę na Uniwerku medycznym w Dansigu. I już dziś jej powiedzieli, że za tydzień się zwijają. Powiadam wam, lepiej róbta zakupy ryżu, suchej wołowiny, makaronu i srajtaśmy, bo za dwa tygodnie zamykają Polszę. I to nie jest żart.
- danz1ger
grzecznie, na razie, zwrócem uwagie, że w Dancyku, a nie jakims Dansingu co to się odbył w kwaterze Hitlera. no.
Shoot First, Ask Questions Later.
Arka Gdynia i Lechia Gdańsk to jak ze sobą żyją ? 

Ja na szczęście przez całe studia( będzie z 10 lat) mieszkałem w Gda (Traugutta, Leczkowa), potem przez rok waletowałem z Zopot a od kilkunastu lat mieszkam w gDyni więc chyba mogę na się wołać obywatel 3city i lać na te syćkie animozje. Mnie się wszędzie podobało (może poza Zopot, Brzeźno było super, podobnie jak gdyńskie śródmiastko). Ale rozumiem, że to nie są proste sprawy, bo w worku mam znajomych z różnych opcji.
Ostatnio zmieniony 19 paź 2020, 23:42 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 1 raz.
- danz1ger
spoko. przecież żartuję.
Shoot First, Ask Questions Later.
Ja w sumie nie. W Balladynie pierwszy raz w życiu byłem w "dorosłej" dyskotece. I tam straciech zęba zaraz przy wejściu, bo jakiemuś kretynu się nie spodobało, że mam kurwa loki. Nawet nie loki tylko fale, ale się nie przebiłem ze swoją argumentacją. Straszna speluna, #Trocaderoleszcze.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Czyli spotkałeś przyszłego suwerena.