Dupa
-
aisoglaM
Re: Dupa
hehe tyłek jest tak kompletnie aseksualny. Doprawy nie rozumiem tej fascynacji ale skoro jest. Trzeba akceptować.
Dodano po 2 minutach 45 strzałach znikąd:
Dodano po 2 minutach 45 strzałach znikąd:
Mam też nową CZERWONĄ suszarkę z ogromnym powerem
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie rozumiesz atawistycznej męskiej fascynacji kobiecą dupą.aisoglaM pisze: 22 paź 2020, 17:49 hehe tyłek jest tak kompletnie aseksualny. Doprawy nie rozumiem tej fascynacji ale skoro jest. Trzeba akceptować.
A dupa jest najważniejszą ze sztuk! I tego obrazu najważniejszej ze sztuk nie ceni się!
- no_gravity_Carlos
i tak z kawalkow Prezez zlozy cala Gosie:)
-
aisoglaM
No nie bardzo, może dlatego, że nie jestem chromosomem XY . Choć też bym polemizowała, moim koleżankom podobają się męskie dupale. Ja mam ciary przy czym innymwpk pisze: 22 paź 2020, 18:02Nie rozumiesz atawistycznej męskiej fascynacji kobiecą dupą.aisoglaM pisze: 22 paź 2020, 17:49 hehe tyłek jest tak kompletnie aseksualny. Doprawy nie rozumiem tej fascynacji ale skoro jest. Trzeba akceptować.
A dupa jest najważniejszą ze sztuk! I tego obrazu najważniejszej ze sztuk nie ceni się!
Dodano po 53 strzałach znikąd:
eeee tam, Prezeeee ma swoje układanki
-
zdyboo
Widać źle, skoro nikt nie skumał.
Mnie chodziło o to czemu Karol publikuje na N tak, żeby wszyscy we wsi widzieli, a tu, żeby tylko sołtys i rodzina?