Places

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Places

Post autor: wpk »

Zabiłeś mi ćwieczka... Pomyślę.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Ja bym chętnie założył taki wątek, ale to by w pewnym sensie oznaczało zdradę Chorego, którego jestem największym fanem. Czyli rozumiecie.

PS Kurczę, zrobiłem sobie szybki przelot przez wątek bawialni obrazkowej. Wspomnienia wróciły. Co prawda Owi się obraził i wyrzucił swoje wszystkie zdjęcia a przez to, że to głównie on tam spamował to nie ma tam czego oglądać, ale są foćki Ligusia, D90, Tomek Stopa z sensem jakoś gadał, był też Ogryzek aka Lena end the szadołs aka Ewa 01. To tylko ostateczny dowód na to, że świat już nigdy nie będzie taki jakim kiedyś był. Taka smutna sentencja na dobranoc. A nie, jeszcze z pieskiem na siusiu.
Awatar użytkownika
danz1ger

Post autor: danz1ger »

Tylko jedna niebieskooka szatynka, czytaj szatanka, podobała mi się bardziej niż to zdjęcie.
Shoot First, Ask Questions Later.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Takie same wspomnienia to ja mam z AO na N., tylko jeszcze gorsze.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Wspomnienia traumatyczne, ale czasami trafiają się i takie rodzynki jak pean Tomasza Stopy pod prezesowymi rozterkami, że niby za bardzo się rozpisał: "Ja tylko na chwilę się wtrącę. Nie piszę i nie wrzucam. Nie mam ochoty i siły. Ale to ostatni prawie watek na tym forum, który czytam. Z przyjemnością. I oglądam. Także piszcie i wrzucajcie, bo warto Was słuchać i widzieć." Od razu ciepło robi się na duszy.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

cz4rnuch pisze: 04 lis 2020, 23:43 Wspomnienia traumatyczne, ale czasami trafiają się i takie rodzynki jak pean Tomasza Stopy pod prezesowymi rozterkami, że niby za bardzo się rozpisał: "Ja tylko na chwilę się wtrącę. Nie piszę i nie wrzucam. Nie mam ochoty i siły. Ale to ostatni prawie watek na tym forum, który czytam. Z przyjemnością. I oglądam. Także piszcie i wrzucajcie, bo warto Was słuchać i widzieć." Od razu ciepło robi się na duszy.
Kochany to chłopak był. Nawet jak mi żonę od kurew potem wyzywał a Pucha od pedofilów, to tak słodko jakoś. Ech.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

cz4rnuch pisze: 04 lis 2020, 23:43 Wspomnienia traumatyczne, ale czasami trafiają się i takie rodzynki jak pean Tomasza Stopy pod prezesowymi rozterkami, że niby za bardzo się rozpisał: "Ja tylko na chwilę się wtrącę. Nie piszę i nie wrzucam. Nie mam ochoty i siły. Ale to ostatni prawie watek na tym forum, który czytam. Z przyjemnością. I oglądam. Także piszcie i wrzucajcie, bo warto Was słuchać i widzieć." Od razu ciepło robi się na duszy.
wpk pisze: 19 mar 2019, 17:09 Gdie Wy tiepier?
Kto Wam cełujet palcy?
Kuda uszoł Wasz kitajczonok Li?
Awatar użytkownika
poor
Rich poor

Post autor: poor »

Obrazek
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Była taka skała z dziurą na którymś wybrzeżu, i wszyscy latali ją fotografować.
Ale już się zawaliła.
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

wpk pisze: 06 lis 2020, 18:12 Była taka skała z dziurą na którymś wybrzeżu, i wszyscy latali ją fotografować.
Ale już się zawaliła.
Lazurowe okno na Malcie.
Szczerze, to zielone bardziej mi się podoba :)
ODPOWIEDZ