Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
A mnie się zdupcyła Panda Niebieschetta. 

- vid3
- Kontakt:
A co to się mogło zdupcyć?
Dodano po 15 strzałach znikąd:
Nie pali?
Dodano po 15 strzałach znikąd:
Nie pali?
No właśnie nie pali. Długo stała nieruszana, i zakleszczył się artelnator. Typowa usterka tego gunwa. Zapalił na chwilę, pasek piszczał straszliwie, i po chwili zgasł. Przeciąłem pasek klinowy, koło alternatora jak zaspawane, ani drgnie, ale myślałem, że do mechanika dojadę na akumulatorze, ale dupa - nie chce zapalić, choć kręci jak szalony, pachnie benzyną, czyli pompa pracuje - ewidentnie nie ma iskry. Pewnie poszedł czujnik położenia wału albo coś. No i tego już pod blokiem nie naprawię, ktoś musi mnie ściągnąć do mechanika. 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A nie możesz Żółchettą?
Dodano po 30 strzałach znikąd:
PS To na pewno koło dwumasowe!
Dodano po 30 strzałach znikąd:
PS To na pewno koło dwumasowe!
- vid3
- Kontakt:
Nie wyobrażam sobie jak Ty z tym drenem grzebiesz w pandzie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Szczerze, to ja też. I podziwiam jak jakiegoś herosa.
Co Ty, od marca kupuje bo kobieta zmienna jest przecież, jedyny dogmat to czarny kolor i silnik benzynowy.
SUV będzie z szklanym dachem oczywiście jw. Ona tak mi zawęża pole wyboru, że mam jusz dosyć

Zadzwoniłem dzisiaj do AC które jest producentem bardzo dobrych sterowników STAG do instalacji gazowej.
Oni zajmują się również kompletną instalacją, a siedziba jest na moim osiedlu. Co ciekawe odebrała dziewczyna
pewnie nawet w wieku córki. Całkiem przyjemnie i rzeczowo pogawędziliśmy sobie o technikaliach
silników benzynowych. Bardzo kompetentna młoda osoba.

Dodano po 23 minutach 39 strzałach znikąd:
jednym, jej poprzedni będzie do wożenia psawpk pisze: ↑06 lis 2020, 17:56Znowu córkowóz? To iloma ona teraz będzie jeździć?nordenvind pisze: ↑06 lis 2020, 17:47 jutro rano jadę kupić/obejrzeć córkowóz więc nie mogę dzisiaj nadużywać prodaktuf![]()

- Owain
- Nasz Czelnik
- Owain
- Nasz Czelnik
Jestem zbudowany postawą mego kumpla Marcina. Byłego wiceszefa KAI. Jak Papa II umierał, Marcin u Lisa mówił mądre rzeczy. Teraz Marcin jedzie po PISe że ja bym się nie odważył. A ze mną zdał na prawo. Abo na lewo? Chuj wi. Kto ma blisko, polubcie Dominikanów z Sandomierza bo włada nimi mój bardzo fajny fumfel 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Tam też trafiają się ludzie bardzo sensowni i myślący. Wierzą w coś, co ja uważam za urojone - no trudno, ale poza tym myślą logicznie, mają wiedzę, itd., itp.
Niestety, przyćmiewani są przez liczną bandę totalnych idiotów.
Niestety, przyćmiewani są przez liczną bandę totalnych idiotów.