Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: wpk »

Panno eM, a mówił Ci ktoś już, żeś metafizyczna?
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

<3
Dawno, dawno temu w zamierzchłych czasach mojej nieboszczki młodości :) Miałam nawet audycję radiową w studenckim radio Centrum w LBN. :)
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Czyli jednak. :D
puch24

Post autor: puch24 »

Kurwa, ludzie to debile. Na takich to naprawdę szkoda miejsca w szpitalu, wysiłku, pieniędzy, itd.

"Papieros był przyczyną pożaru na oddziale covidowym Centralnego Szpitala Klinicznego Uniwersytetu Medycznego w Łodzi. Pacjent, który postanowił zapalić, doznał poparzeń - informuje RMF FM.

Jak przekazuje RMF FM, pacjent oddziału covidowego postanowił zapalić papierosa. Następnie zapalił się aparat tlenowy, do którego podłączony był mężczyzna. Strażacy dostali zgłoszenie o pożarze we wtorek około godz. 6. Ogień został jednak ugaszony jeszcze przed przybyciem strażaków.

Łukasz Górczyński ze Straży Pożarnej w Łodzi przekazał dziennikarzom radia, że na pacjencie częściowo spłonęło ubranie oraz fragment pościeli na łóżku. Na szczęście mężczyzna ma tylko lekko poparzoną rękę.

Źródło: RMF FM"
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Suweren.
A to Polska właśnie.
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

Szkoda, że tylko rękę. Ubolewam.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Ja też. Fiuta mu powinno upalić, żeby już nie mógł płodzić sobie podobnych.
Awatar użytkownika
cichykot
Tamarukam

Post autor: cichykot »

czas do łopaty.
Awatar użytkownika
sorevell

Post autor: sorevell »

Ta, jeden z moich sąsiadów też zaznaczył, że w odróżnieniu od reszty dzisiaj nie próżnuje i tak jebnął drzwiami do mieszkania o 6, że obudził cały blok.
puch24

Post autor: puch24 »

O godzinie 0.34 SMS z informacją, że paczka włożona do (wiecznie przepełnionego) paczkomatu, i, w ramach promocji szybkiego opróżniania tych przepełnionych paczkomatów, jeśli odbiorę przesyłkę w ciągu 4 godzin, będę mógł wziąć udział w loterii InPost. Czyli odbiór do godziny 4.34...

Przypomniał mi się czas, 20 lat temu, gdy na pobliskiej stacji benzynowej była promocja przy tankowaniu za ponad 50 złotych, a ja, mając Malucha ze zbiornikiem o poj. 23 litrów (chyba), nie mogłem skorzystać, bo benzyna była po złoty pięćdziesiąt kilka, i musiałbym zatankować do pustego zbiornika i jeszcze do kilku kanistrów.
ODPOWIEDZ