Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- poor
- Rich poor
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
po złoty pięćdziesiąt kilka
..dzwonia w kosciele
1997, benzyna byla w tarnobrzegu w cenie: 1.75
..dzwonia w kosciele
1997, benzyna byla w tarnobrzegu w cenie: 1.75
- sorevell
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Most na rzece Kwai?
Z resortem siłowym na.
Może i nie złoty pięćdziesiąt kilka, choć benzyna w Łodzi jest chyba najtańsza w Polsce (albo prawie), i mogło być 1,55 w Łodzi i 1,75 gdzieś indziej; w każdym razie, zawsze, gdy dokądś jadę, to jest drożej.
Ale nawet przy cenie 2 zł za litr nie byłem w stanie zatankować do Malucha za 50 złotych.
Może i nie złoty pięćdziesiąt kilka, choć benzyna w Łodzi jest chyba najtańsza w Polsce (albo prawie), i mogło być 1,55 w Łodzi i 1,75 gdzieś indziej; w każdym razie, zawsze, gdy dokądś jadę, to jest drożej.
Ale nawet przy cenie 2 zł za litr nie byłem w stanie zatankować do Malucha za 50 złotych.
- no_gravity_Carlos
wazne, zeby nie zapominac o sobie i tez do pelna
Pańdzia Niebieschetta o dziwo dziś odpaliła, więc without any further ado pojechałem nią i porzuciłem u mechanika, choć umawiałem się z kolegą, że mnie zaciągnie - co na szczęście okazało się niepotrzebne.
- vid3
- Kontakt:
- sorevell
Często jeżdżę z młodą na jej ulubiony plac zabaw zlokalizowany przy plaży Poniatówka, tj. na praskim brzegu po północnej stronie Mostu Poniatowskiego - tego na zdjęciu.wpk pisze:Most na rzece Kwai?
Dzisiaj też byliśmy, ale cały plac zabaw był owinięty streczem, pewnie w ramach zabezpieczenia przed niechybną dewastacją że strony uczestników pewnego marszu. Młoda zawiedziona, ale pogrzebała trochę w piachu na plaży i się zawinęliśmy, bo coraz więcej ludzi się zaczęło schodzić.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Polacy, katolicy.
- sorevell
Zdjęcie komórkowe.