
Things
Re: Things
Rób~!, pyszny. Oczywiście z ogórcem wchodzi najlepiej 

- wpk
- wpkx
- Posty: 38947
- Rejestracja: 10.2016
- Lokalizacja: Nad Wigołąbką
- Kontakt:
Re: Things
A te rogi łosia to o smaku malinowym, jak mniemam?
Re: Things
łoś ma zawsze smak łośiosiowy
- wpk
- wpkx
- Posty: 38947
- Rejestracja: 10.2016
- Lokalizacja: Nad Wigołąbką
- Kontakt:
- Gdama
- Gdriada
- Posty: 2371
- Rejestracja: 11.2016
- Lokalizacja: Gdańsk/Jantar
Re: Things
Fasolę zblendować. Ja idę po najmniejszej linii oporu i po prostu biorę fasolę białą z puszki.
Podsmażyć cebulkę na złoto. Zetrzeć jabłko i dodać do cebuli. Podsmażyć trochę (żeby sok odparował). Dodać do fasoli. Dosmaczyć jak się lubi. Można dodawać pokrojoną śliwkę wędzoną lub żurawinę. Najlepiej wstawić do lodówki i niech się wszystko przegryzie.
Re: Things

Idę na łatwiznę ^^
- wpk
- wpkx
- Posty: 38947
- Rejestracja: 10.2016
- Lokalizacja: Nad Wigołąbką
- Kontakt:
Re: Things
Bo powinno być najcieńszej. 

- Gdama
- Gdriada
- Posty: 2371
- Rejestracja: 11.2016
- Lokalizacja: Gdańsk/Jantar
Re: Things
DziękujęaisoglaM pisze: ↑18 lis 2020, 12:00
Fasolę zblendować. Ja idę po najmniejszej linii oporu i po prostu biorę fasolę białą z puszki.
Podsmażyć cebulkę na złoto. Zetrzeć jabłko i dodać do cebuli. Podsmażyć trochę (żeby sok odparował). Dodać do fasoli. Dosmaczyć jak się lubi. Można dodawać pokrojoną śliwkę wędzoną lub żurawinę. Najlepiej wstawić do lodówki i niech się wszystko przegryzie.
