Things

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
aisoglaM

Re: Things

#4471

Post autor: aisoglaM »

Rób~!, pyszny. Oczywiście z ogórcem wchodzi najlepiej :)
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Posty: 38947
Rejestracja: 10.2016
Lokalizacja: Nad Wigołąbką
Kontakt:

Re: Things

#4472

Post autor: wpk »

A te rogi łosia to o smaku malinowym, jak mniemam?
nordenvind

Re: Things

#4473

Post autor: nordenvind »

łoś ma zawsze smak łośiosiowy
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Posty: 38947
Rejestracja: 10.2016
Lokalizacja: Nad Wigołąbką
Kontakt:

Re: Things

#4474

Post autor: wpk »

Hmmm… :)
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada
Posty: 2371
Rejestracja: 11.2016
Lokalizacja: Gdańsk/Jantar

Re: Things

#4475

Post autor: Gdama »

aisoglaM pisze: 18 lis 2020, 09:11 Rób~!, pyszny. Oczywiście z ogórcem wchodzi najlepiej :)
Napisz z grubsza, jak zrobić.
aisoglaM

Re: Things

#4476

Post autor: aisoglaM »

Gdama pisze: 18 lis 2020, 11:37
aisoglaM pisze: 18 lis 2020, 09:11 Rób~!, pyszny. Oczywiście z ogórcem wchodzi najlepiej :)
Napisz z grubsza, jak zrobić.
Fasolę zblendować. Ja idę po najmniejszej linii oporu i po prostu biorę fasolę białą z puszki.
Podsmażyć cebulkę na złoto. Zetrzeć jabłko i dodać do cebuli. Podsmażyć trochę (żeby sok odparował). Dodać do fasoli. Dosmaczyć jak się lubi. Można dodawać pokrojoną śliwkę wędzoną lub żurawinę. Najlepiej wstawić do lodówki i niech się wszystko przegryzie.
zdyboo

Re: Things

#4477

Post autor: zdyboo »

aisoglaM pisze: 18 lis 2020, 12:00po najmniejszej linii oporu
Po linii najmniejszego oporu.
Będziesz miała do literaków.
aisoglaM

Re: Things

#4478

Post autor: aisoglaM »

:) Okej.
Idę na łatwiznę ^^
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Posty: 38947
Rejestracja: 10.2016
Lokalizacja: Nad Wigołąbką
Kontakt:

Re: Things

#4479

Post autor: wpk »

Bo powinno być najcieńszej. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada
Posty: 2371
Rejestracja: 11.2016
Lokalizacja: Gdańsk/Jantar

Re: Things

#4480

Post autor: Gdama »

aisoglaM pisze: 18 lis 2020, 12:00
Fasolę zblendować. Ja idę po najmniejszej linii oporu i po prostu biorę fasolę białą z puszki.
Podsmażyć cebulkę na złoto. Zetrzeć jabłko i dodać do cebuli. Podsmażyć trochę (żeby sok odparował). Dodać do fasoli. Dosmaczyć jak się lubi. Można dodawać pokrojoną śliwkę wędzoną lub żurawinę. Najlepiej wstawić do lodówki i niech się wszystko przegryzie.
Dziękuję :)
ODPOWIEDZ