Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
aisoglaM

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: aisoglaM »

<3 Dziękuję <3 zawsze lepiej, chociaż się tu wyżalę :)
Awatar użytkownika
vid3
Kontakt:

Post autor: vid3 »

Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
nordenvind

Post autor: nordenvind »

aisoglaM pisze: 23 lis 2020, 15:43 <3 Dziękuję <3 zawsze lepiej, chociaż się tu wyżalę :)
ja myślałem, że od rana pieczesz, smażysz, peklujesz i świata nie widzisz zza garnków... a tu taka historia...
Awatar użytkownika
poor
Rich poor

Post autor: poor »

pan , zerknal na maje usg watroby: piwo i slodkie.
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

nordenvind pisze: 23 lis 2020, 17:26
aisoglaM pisze: 23 lis 2020, 15:43 <3 Dziękuję <3 zawsze lepiej, chociaż się tu wyżalę :)
ja myślałem, że od rana pieczesz, smażysz, peklujesz i świata nie widzisz zza garnków... a tu taka historia...
<3 <3 Dzisiaj tylko chlebek bananowy upiekłam i smalxzyk z cebulka . Ubozuchno :D Zupa z wczoraj :)
nordenvind

Post autor: nordenvind »

aisoglaM pisze: 23 lis 2020, 17:34
<3 <3 Dzisiaj tylko chlebek bananowy upiekłam i smalxzyk z cebulka . Ubozuchno :D Zupa z wczoraj :)
u mnie też "zupa z fczoraj"
wygląda na to, że najpopularniejsze danie w poniedziałek :mrgreen:
puch24

Post autor: puch24 »

Urwał nać!

Współczuję wszystkim dotkniętym.

Mnie się "tylko" nie udało załatwić RTG płuc - ani starego, ani nowego. Dziury w niebie od tego nie będzie.

Natomiast mama o mało nie dostała wylewu, zawału i ataku furii, bo dostała od Orange list z rachunkiem i notą z żądaniem zapłaty 1000 zł za nieoddanie starego dekodera TV i modemu.
Wcześniej - żadnej informacji, że oczekują zwrotu i jak to zrobić. A przecież można by było wysłać list: "Uprzejmie przypominamy, że po zainstalowaniu nowego sprzętu stary należy zwrócić, w taki to a taki sposób". Ale nie, z grubej rury, 82-letniej kobiecie, że ma wyskoczyć z tauzena bo jak nie to...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Korpopis.
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Jednak można. Jak raz zapomniałem zapłacić rachunek w Plusie, to przyszło pismo, że mam jeszcze 15 zeta więcej zapłacić bo rozpoczęli procedurę windykacyjną. Ta sama sytuacja w Dialogu (a może już i w Netii) jak zapomniałem zapłacić rachunku za neta. Przyszedł mejl z grzeczną prośbą o zapłatę. Przy pierwszym piśmie pomyślałem: chuj wam w dupę, przy drugim mi się głupio zrobiło. Przeprosiłem i oczywiście od razu puściłem przelew.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

zdyboo pisze: 22 lis 2020, 11:39 Nie wszystko co pozytywne poprawia humor.
Owszem.
Przy tym w niektórych przypadkach coś najpierw może być superpozytywne i humor poprawić, jednak tylko po to, by za chwilę stać się negatywne i ten humor postawić pod ścianą.
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
ODPOWIEDZ