Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: wpk »

Owain pisze: 24 lis 2020, 18:30 Woytku, jak ja Cię dobrze rozumiem. Ile ja miałem takich sytuacji ostatnio, że zrób coś dla kogoś dobrze to Cię jeszcze zyebią. Zdyboo i Margo mają racyję.
Ty żyjesz! :)
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

Post autor: no_gravity_Carlos »

Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Obsługa GD, dropsa czy innych tego typu stron nie wymaga żadnej wiedzy. Ja nawet czasem od Chińczyków dostaję linki WeTransfer do plików z dokumentacją, której używam zawodowo.
Dostęp do usług google otrzymujesz po założeniu sobie u nich konta mejlowego, co chyba nikogo nie przerasta. OneDrive jak masz konto w M$, też masz dostęp.
Cała resztą funkcji obsługuje się przez przeglądarkę internetową. Niczego nie trzeba umieć, poza czytaniem ze zrozumieniem. Jedynie co to, że produkty Googla najwygodniej obsługuje się przez Chrome, produkty M$ przez Edge itd.
WeTransfer to już w ogóle prostota prostoty, na głównej stronie masz wielki przycisk "Add your files". Poza tym wprowadzasz mejla adresata, swój i ewentualnie krótką wiadomość dla adresata. Plik po jakimś czasie jest kasowany automatycznie. Zresztą nawet YT ma opcję udostępniania prywatnego, zatem nie sądzę, aby Vimeo czegoś takiego nie miało.
Uwierzę, że nie pomyślałeś, kto nie odwalił jakiejś głupoty w życiu niech pierwszy rzuci kamieniem, ale nie uwierzę, że obsługa takich stron Cię przerasta.
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

Tulizmy dla Yoluni <3
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: no_gravity_Carlos »

a golizny na pocieszenia Pana Domu to gdzie?
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

zaraz będzie taka golizna na Chujalach, że ochujeć będzie można
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Margo, Karol - dzięki.
Tomku, OK, najczęściej przerasta mnie moje własne lenistwo. O udostępnianiu prywatnym pisałem, że zawaliłem, o ściąganiu na dysk i otwieraniu... muszę przetestować, jak to działa. Po niewczasie.
puch24

Post autor: puch24 »

Ukryta zawartość
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Ukryta zawartość
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Ukryta zawartość
ODPOWIEDZ