Szmelcwageny i inne
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Szmelcwageny i inne
O kurwa!
A widziałeś na żywo Poloneza coupé? Bo ja widziałem. I to w Busku.
A widziałeś na żywo Poloneza coupé? Bo ja widziałem. I to w Busku.
Widziałem na żywo i trójdrzwiowego, i coupe. Ale to rzadkość. Zrobili ich jakieś kilkadziesiąt sztuk pewnie, no może paręset. I większość już pewnie zgniła.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Hmmm... Chcesz powiedzieć, że ja w tych latach 80 widziałem "zwykłego trójdrzwiowego", a oprócz istniało prawdziwe coupé z zaspawaną ruchomością tylnej szyby?
A ja nie wiem, którego z tych dwóch Ty widziałeś. 
Podejrzewam, że raczej coupé, bo ich zrobiono jednak więcej. Trzydrzwiowe skończyły chyba na etapie serii próbnej czy coś. Trzydrzwiowy wyglądał jak pięciodrzwiowy; coupé miał inny przód, który stał się standardem w roku 85 czy 86, i szeroki słupek środkowy, i dzielone tylne okno. O ile dobrze pamiętam.

Podejrzewam, że raczej coupé, bo ich zrobiono jednak więcej. Trzydrzwiowe skończyły chyba na etapie serii próbnej czy coś. Trzydrzwiowy wyglądał jak pięciodrzwiowy; coupé miał inny przód, który stał się standardem w roku 85 czy 86, i szeroki słupek środkowy, i dzielone tylne okno. O ile dobrze pamiętam.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Hmm... W pierwszym półroczu ludzie zarejestrowali coś koło ćwierci miliona samochodów i nie wiem, czemu akurat moje osobliwe?
A poza tym wcale nieprawidłowo. Fajnie, że akurat zaoszczędziłem kupę czasu, ale jakby nie przypadek, to dostałbym kurwicy na te polskie standardy. Jakoś zaraza gdzie indziej też jest, a mimo to urzędy mogą pracować sprawnie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jeśli faktycznie ludzie mieszkający na stałe za granicą zarejestrowali w Polsce około ćwierci miliona samochodów w pierwszym półroczu 2020, to przepraszam, bo widać jak zwykle nie jestem na bieżąco.
Opijam wozidełko. Niemiec płakał jak sprzedawał.
- Owain
- Nasz Czelnik
Jakbyś brał francuza, jeszcze by Ci laskę zrobił.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A Polak-katolik nią przypierdolił.