Właśnie obejrzał-żem/polecam
- no_gravity_Carlos
Re: Właśnie obejrzał-żem/polecam
Logan’s run
Na Netflixa wjechał jakoś ostatnio "The Sisters Brothers" z dobrym zestawem aktorskim: John C. Reilly, Joaquin Phoenix oraz Jake Gyllenhaal.
Ciekawa też jest książka. Początkowo ciężko mi się ją czytało, ze względu na prymitywny styl pisania. Jakby uczeń w podstawówce pisał wypracowanie, ale potem ten styl pasuje jednak do całej opowieści, bo narratorem jest jeden z braci.
Ciekawa też jest książka. Początkowo ciężko mi się ją czytało, ze względu na prymitywny styl pisania. Jakby uczeń w podstawówce pisał wypracowanie, ale potem ten styl pasuje jednak do całej opowieści, bo narratorem jest jeden z braci.
Mnie się całkiem przyjemnie czytało. Filmu nie widziałem, ale obejrzę.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Wczoraj przed snem zacząłem oglądać a dziś zapewne dokończę, bo faktycznie niezły.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Obejrzeliśmy.
► Pokaż Spoiler
U mnie się chyba popsuł netflix bo chciałam dooglądać Marię Antoninę i cały czas kręciło się na 25% i nie chciało pójść dalej.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tak bywa - chyba im się czasem strumień danej pozycji przydusza.
Trzeba odłożyć na później i wziąć się za inny film... albo za książkę... albo za forum.
Trzeba odłożyć na później i wziąć się za inny film... albo za książkę... albo za forum.

Ee jak się uprę to ma być ten i tylko ten. Porzuciłam kino na rzecz książki oczywiście i dłuugiej kąpieli, za którą ekolodzy powiesiliby mnie za uszy 

U mnie czasem na takie zawieszki pomaga wyłączenie odtwarzacza blu-ray i ponowne włączenie. U mnie to też czasem kwestia kabla sieciowego, bo mam jeden, który przepinam pomiędzy odtwarzaczem i kompem służbowym, do tego ma urwany zatrzask i czasem nie styka. Jednak w poniedziałek pożyczę z fabryki zaciskacz i wymienię wtyczkę.
Hmmm, może trzeba było zresetować faktycznie. Zaraz zobaczę czy teraz się włączy.
Dodano po 19 minutach 45 strzałach znikąd:
Nie to nie to. Jak zresetowałam, to wszystko padło i wszystko musiałam resetować, włącznie z modemem.
Dodano po 19 minutach 45 strzałach znikąd:
Nie to nie to. Jak zresetowałam, to wszystko padło i wszystko musiałam resetować, włącznie z modemem.