Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Małgoś... Proszę Cię... Nie zrównuj Vadera z Bierutem.

Przypomniał mi się bierut bo koło mnie był MEGA wielgachny pomnik. Ja co prawda za bardzo nie wiedziałam kto ale wchodziłam z ferajną do jego nogawki - w sensie w nogę bieruczą. Nie wolno było. Bardzo zakazana zabawa ale oczywiście wszyscy chcieliśmy.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Margo - Żołnierka wyklęta.

Fczora dostałem drugiego mejla z rynaira, tą razą że przelali pieniądze na moją kartę visy.
Łykend jest więc spodziewam się zasilenia konta najszybciej w poniedziałek
Do tej pory z największym korporacyjnym burdelem spotkałem się przy okazji współpracy z pewnym
francuskim globalnym gigantem.
Łykend jest więc spodziewam się zasilenia konta najszybciej w poniedziałek

Do tej pory z największym korporacyjnym burdelem spotkałem się przy okazji współpracy z pewnym
francuskim globalnym gigantem.
Nawet od ruiny dostałeś prezent na urodziny.
Powiedzmy, że dostałem rekompenstatę za moją ciężką pracę, kiedy to wielokrotnie bez skutku wypełniałem te fszystkie covidowe formularze.
Potem musiałem pozbierać je dokupy z całą korspondencją dla visy, aby ta wreszcie mogła uruchomić cashback. Trzy dni mailowałem z kobitą z banku.
Druga sprawa, zarobili za free na naszych zrezygnowanych przez nas dwóch lotach w ubiegłych latach w obie strony do Bergamo
Potem musiałem pozbierać je dokupy z całą korspondencją dla visy, aby ta wreszcie mogła uruchomić cashback. Trzy dni mailowałem z kobitą z banku.
Druga sprawa, zarobili za free na naszych zrezygnowanych przez nas dwóch lotach w ubiegłych latach w obie strony do Bergamo

Ja to rozumiem. Kogo jak kogo, ale akurat ruiny nie żałuję.
Nic mnie już nie zdziwi, jestem weteranem lowcostów, wszak zaczynałem od krajowego Centralwingsa z blaszaka na Okęciu obok głównego terminala 

Ciorny od urodzenia jest łowcą lowcostów w każdej dziedzinie życia. I dobrze mu z tym. 49 pln/1L.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ale Rocketdogowi, jak widać, nie bardzo.