Dywagacje o zakupie A7
Re: Dywagacje o zakupie A7
Ja bym utargował 412,50 i tabletki do zmywarki. Ale i tak nie jest źle. Gratulacje.
No to czekamy na wrażenia.
- sorevell
Wrażenia z walki o cashback 

- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Wy tu podśmie****ek z Naczelnika nie urządzajcie, towarzysze! Bo sie nam biedaczysko zestresuje i jeszcze palca utnie jak będzie te kody z pudełek wycinał! Albo, O ZGROZO się jeszcze tymi nożyczkami ochrzci, aj waj;)
jeszcze długa droga do wycinania kodów i nie wiadomo co się wydarzy po drodze, wszak życie pełne jest full of zasadzkas...
euroagd potrafi zadziwić, kiedyś jak szukałem A7RII miało najlepszą cenę na rynku, nawet bez podlizywania się dla pani

euroagd potrafi zadziwić, kiedyś jak szukałem A7RII miało najlepszą cenę na rynku, nawet bez podlizywania się dla pani
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Dywagacje o zakupie A7
A ja myślę że nasz Naczelnik już studiuje instrukcje obsługi.nordenvind pisze:jeszcze długa droga do wycinania kodów i nie wiadomo co się wydarzy po drodze, wszak życie pełne jest full of zasadzkas...![]()
Owain pisze:...Tym samym jutro przy odbiorze mam zapłacić
..
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A jeśli przyjedzie zepsute i na dodatek ukradną po drodze?
Albo się pomylą i w paczusi przyjedzie A7IV?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
Mnie po głowie chodzą kudłate myśli o tej czwóreczce, na razie skutecznie chłodzi obwody pod czaszką cena, choć teraz porobili takie promocyje że.. muszę rozchodzić.cz4rnuch pisze:Albo się pomylą i w paczusi przyjedzie A7IV?