Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
samek

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: samek »

wpk pisze: 30 gru 2020, 18:57 Tymczasem pisze samek na Fb:
O. Da się z smartfona!
Nowy pomysł jest. Bo śpimy dziś pod Olsztynem i jutro do Woli jedziem. Możem na ten przykład przez Łódź. Puchu jesteś?
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Że do mnie? Czy do jakiegoś innego Cinka? Bo jak do mnie to nie otrzymałem żadnego eska. Tzn otrzymałem ostatnio jakieś ponaglenie do zapłaty za kablówkę, ale to chyba nie to.

Dodano po 6 minutach 31 strzałach znikąd:
A jednak chyba dostałem, ale Bóg mnie świadkiem, że nie wiedziałem, że to Ty. Nie miałem tego numeru i myślałem, że dorobiłem się jakiegoś psycho fana :)
puch24

Post autor: puch24 »

No, jestem, jestem.
puch24

Post autor: puch24 »

Temat już rozgarnięty.
samek

Sorki Marcin. Jestem zawiedziony. Spaliśmy w Mikoszewie, na Westerplatte i obok Helu. Kicha. Foch :D
Jutro się widzimy z Puchem.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

cz4rnuch pisze: 30 gru 2020, 20:14 Że do mnie? Czy do jakiegoś innego Cinka? Bo jak do mnie to nie otrzymałem żadnego eska. Tzn otrzymałem ostatnio jakieś ponaglenie do zapłaty za kablówkę, ale to chyba nie to.

Dodano po 6 minutach 31 strzałach znikąd:
A jednak chyba dostałem, ale Bóg mnie świadkiem, że nie wiedziałem, że to Ty. Nie miałem tego numeru i myślałem, że dorobiłem się jakiegoś psycho fana :)
Wstydź się, albowiem to straszliwe fto-pa.
- Od sameka SMSa dostać - stosunek seksualny mieć będziesz!
Tako rzecze Zaratustra.
samek

wpk pisze: 30 gru 2020, 21:46 ...Wstydź się, albowiem to straszliwe fto-pa...
No niestety. To ponad rok gdyśmy się numerkami wymieniliśmy się my się. I co? No nie zapisał ci on był!!! A specjalnie cyknął żem foto monumentu westerplatczykowatego by łatwiej skumać by szło! Szejm on him!!!
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Bl4ck sh4me!

Dodano po 1 minucie 50 strzałach znikąd:
SD znamienne, że nie odpisał, ale też nie skasował...
Ciekawe, co by na to doktór Frojd powiedział?
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

samek pisze: 30 gru 2020, 21:53...No niestety. To ponad rok gdyśmy się numerkami wymieniliśmy się my się. I co? No nie zapisał ci on był!!! A specjalnie cyknął żem foto monumentu westerplatczykowatego by łatwiej skumać by szło! Szejm on him!!!
Nie wziąłeś poprawki na to, że jestem debilem :) Nawet sobie przypominam, że pytałem Aneczkę czy jak kliknę w to Westerplatte to mi przypadkiem jakiś Kongijczyk nie wyczyści konta (falliczny symbol [przynajmniej dla mieszkańca Afryki środkowej, którym jestem] nawet skojarzył mi się z ukrytą groźbą). I ze strachu nic nie odpisałem. A, że nie odpowiadam i nie odbieram od "obcych" numerów to potwierdzi tu niejeden.

PS Nie wiem jak to się stało, ale nie zapisałem sobie Twojego numeru co naprawiam.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

cz4rnuch pisze: 30 gru 2020, 22:21nie odpowiadam i nie odbieram od "obcych" numerów
No chyba, że z Nienacka.
ODPOWIEDZ