Places
Re: Places
Nic nie szkodzi i tak nikt tego nie słucha 

- Owain
- Nasz Czelnik
- rbit9n
- Ribitibi
mnie nie, ale są tacy, którym tak.nordenvind pisze:Czy wszystko ci kojarzy się z...?
polecam ten film:
dobry jest fragment z Lublina.
jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie.Ligo pisze:Rabbi, ale to tak można? Kulki koszerne chociaż?
zresztą on tylko strzela, a kulki J.H.W.H. nosi.
ja tam słucham.nordenvind pisze:Nic nie szkodzi i tak nikt tego nie słucha
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Gdama
- Gdriada
Ja tam też.
Owain - Zaułek Bajkowych Wyrzutków?
Owain - Zaułek Bajkowych Wyrzutków?

- Owain
- Nasz Czelnik
Jakoś tak:) Szkoda że mi się siku chciało i nie miałem lepszego skua - to się nie przyłożyłemGdama pisze: Owain - Zaułek Bajkowych Wyrzutków?

Sowy nie są tym, czym się wydają...
mnie nie, ale są tacy, którym tak.rbit9n pisze:nordenvind pisze:Czy wszystko ci kojarzy się z...?
polecam ten film:
dobry jest fragment z Lublina.
Zmęczyłem ten film. W zasadzie wszytko jest oczywiste od dawna. Nawet jeśli ktoś nie ma na ten temat
precyzyjnej wiedzy, to właśnie czuje, że jest jak w tym filmie. Pocieszający jest fakt istnienia
w tej nacji wielu jednostek , które wyłamują się i patrzą krytycznie, czy nawet maja odrazę do tego całego
biznesu zwanego "antysemityzmem"

- Owain
- Nasz Czelnik
Też oglądnąłem ten film. Ale nie mam podobnych odczuć. Niestety antysemityzm istnieje, podobnie jak rasizm i inne przejawy nienawiści człowieka do człowieka. Przecież widać to nawet na przykładzie tego forum.nordenvind pisze: Zmęczyłem ten film. W zasadzie wszytko jest oczywiste od dawna. Nawet jeśli ktoś nie ma na ten temat
precyzyjnej wiedzy, to właśnie czuje, że jest jak w tym filmie. Pocieszający jest fakt istnienia
w tej nacji wielu jednostek , które wyłamują się i patrzą krytycznie, czy nawet maja odrazę do tego całego
biznesu zwanego "antysemityzmem"
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Daj te przykłady. Chętnie podyskutuję, ponieważ żyjąc w najbardziej posegregowanym mieście na kontynencie, jestem w temacie.
To nawet w obrębie naszej prawie monolitycznej nacji istnieje nienawiść człowieka do człowieka.
Wolał bym się jednak zająć w tych dywagacjach ludźmi o umiarkowanych poglądach, a nie ekstremach.
Te przykłady również mnie interesują.
Wolał bym się jednak zająć w tych dywagacjach ludźmi o umiarkowanych poglądach, a nie ekstremach.
Te przykłady również mnie interesują.
Antysemityzm? Rasizm? Nienawiść człowieka do człowieka? Na TYM forum? Gdzie?