Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Nie chce Ci się, ale chcesz? 

Co sądzicie o tej akcji zaszczepienia Jandy, Seweryna, Maryśki Seweryn, Zborowskiego, Millera i Materny poza kolejnością?
A co mam sądzić?
Oni podobno zaszczepili się jako "ambasadorzy".
Wkurzyłbym się może, gdyby okazało się, że przy okazji zaszczepili się też ich czwarci kuzyni i ich znajomi, a dla mnie jest termin na grudzień 2023 roku...
Oni podobno zaszczepili się jako "ambasadorzy".
Wkurzyłbym się może, gdyby okazało się, że przy okazji zaszczepili się też ich czwarci kuzyni i ich znajomi, a dla mnie jest termin na grudzień 2023 roku...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Chyba to samo, co o szczepieniu krewnych i znajomych królika poza kolejnością.
A mnie to się wydaje dziwne. Podpuszczające nieco. Nie wiem, mam mieszane uczucia.
Małgosiu, ja już nie mam siły denerwować się patologiami tego pieprzonego kraju.
Chyba będę się biernie poddawał prądowi. Każą się zaszczepić, to się zaszczepię. Zabronią się szczepić, to się nie zaszczepię. Zaczynam mieć wszystko w dupie. Bo już nie mam siły.
Chyba będę się biernie poddawał prądowi. Każą się zaszczepić, to się zaszczepię. Zabronią się szczepić, to się nie zaszczepię. Zaczynam mieć wszystko w dupie. Bo już nie mam siły.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ten znów z echolalią...
Maciek, o ile pamiętam, masz sterty nieużywanego sprzętu.
A każdy sprzęt nieco bardziej skomplikowany od kowadła psuje się nie tylko od używania, ale i od nieużywania.
I przecież doskonale o tym wiesz.
A jeśli to tylko paski, to po prostu pikuś.
PS Skąd wiesz, że w grudniu 2023?

Maciek, o ile pamiętam, masz sterty nieużywanego sprzętu.
A każdy sprzęt nieco bardziej skomplikowany od kowadła psuje się nie tylko od używania, ale i od nieużywania.
I przecież doskonale o tym wiesz.
A jeśli to tylko paski, to po prostu pikuś.

PS Skąd wiesz, że w grudniu 2023?
Masz rację, nie ma co za dużo myśleć. Bez sensu się nakręcać na coś, na co i tak nie mamy wpływu. Wszak dopiero 2.1 a człowiek zmęczony.
- Owain
- Nasz Czelnik
Słabe. Jakaś akcja "ambasadorzy" miałaby sens przy początku szczepień dla maluczkich, no ewentualnie dla seniorów i powinna być jakoś rozpropagowana, uzasadniona itp. Ale to nie jest żadna akcja "ambasadorzy", to wymyślony puder do pokrycia gówna, uzasadnienia wpychania się 'celebrytów' przed kolejkę i po znajomości. Typowe polaczkowskie. Szkoda, że znani, lubieni i cenieni. A że oni to ludzie inteligentni to powinni wiedzieć primo, jaki to będzie miało wydźwięk społeczny, secundo, że to nie jest żadna powszechna czy rządowa kampania, tylko akcja na miarę "Złota dla zuchwałych".
Sowy nie są tym, czym się wydają...