Places
- vid3
- Kontakt:
Re: Places
To już nie jest nawet tektura. To papier toaletowy.
Dodano po 4 minutach 8 strzałach znikąd:
Dodano po 4 minutach 8 strzałach znikąd:
Pracowałem kiedyś w EC, i tam przejście od bramy do wejścia do budynku biurowego wiodło pomiędzy głównym budynkiem EC a takimi stacjami transformatorów. Kable z jednego do drugiego biegły nad głową, wszystko to mruczało cały czas, itp. Kiedyś szedłem w czasie ulewy i burzy. Wtedy skwierczało, trochę strzelało, posykiwało, i, prawdę mówiąc, miałem trochę pietra. Teoretycznie było przejście przez halę maszyn, ale mnie samemu nie było wolno tam się plątać bez obstawy.
- sorevell
Nowy Jork.
- Owain
- Nasz Czelnik
- sorevell
C1 do Sony z wbudowanym profilem. To jest jpg prosto z puszki, wyprostowany do pionu i ścięty do kwadratu.
Dodano po 1 godzinie 3 minutach 39 strzałach znikąd:
Ale jak jest dużo równoległych linii, a trzymasz aparat tak, że płaszczyzna fotografowanego obiektu nie jest idealnie równoległa do matrycy, to zdjęcie z tej 28 jest nie do wyciągnięcia.
Dodano po 1 godzinie 3 minutach 39 strzałach znikąd:
Ale jak jest dużo równoległych linii, a trzymasz aparat tak, że płaszczyzna fotografowanego obiektu nie jest idealnie równoległa do matrycy, to zdjęcie z tej 28 jest nie do wyciągnięcia.
- vid3
- Kontakt:
Jak ktoś z linijką ogląda zdjęcia ... powinien zadbać o swoje zdrowie psychiczne i zająć się np. sadzeniem rzeżuchy.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Z linijką?
- danz1ger
I takie zimne, że nawet latem nie zdąży się zagrzać. A w PRL-u to często ciepławy kompot.
Shoot First, Ask Questions Later.
Wrocław też swój Nowy Jork ma.