widziałaś
Pogoda w regionie
Re: Pogoda w regionie
Ostrzegałem.Owain pisze:W Rzeszowie Armagedon. Nie widziałem takiego śniegu w życiu. Tv nie działa, prąd i ogrzewanie jeszcze jest ale nie wiem jak długo. Masakra.
- vid3
- Kontakt:
A centralnej Polsce miło i przytulnie.
2 mm śniegu i 0 stopni C.
U mnie nawet to nie.
- Owain
- Nasz Czelnik
Kotów brak to i wybieg dla kotów psychicznie chorych padł. Sypie cały czas, MPK niemal nie jeździ, tiry blokują drogi, braki prądu, moja zbiorcza SAT na bloku zasypana, wykupiłem TVN24 online... Lada chwila padnie internet i ogrzewanie. Jakby co, to większość z Was lubiłem 

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Sam jesteś psychicznie chory.
Zastanawiałem się, czy będzie ciąg dalszy przygód voliery dla Pirxa, który jej już nie zobaczy.
O której tyle było, i o którym tyle było.
I o Kowboyu.

Zastanawiałem się, czy będzie ciąg dalszy przygód voliery dla Pirxa, który jej już nie zobaczy.
O której tyle było, i o którym tyle było.
I o Kowboyu.

- Owain
- Nasz Czelnik
Napisałbym, że jak zwykle masz rację. Ale nie. Jak zapewne wiesz, bardzo chciałem, by Pirx był... i nie tylko. Ja wiem, że "empatia", to trudne, zagraniczne słowo.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Trudne, ale jednak mi znane.
- danz1ger
Dancyk życzy pogody ducha

i przysyła Komitet Pojednawczy

i przysyła Komitet Pojednawczy

Shoot First, Ask Questions Later.
Zdecydowanie najbardziej śnieżna zima ostatniej dekady chyba, a na pewno pięciolatki.
We wtorek wieczorem napadało, że śnieg jeszcze wczoraj rano leżał. Po popołudniu już jednak ani płatka. Dziś rano przez chwilę padało i zrobiło się względnie biało. Coś tam jeszcze prószy nawet teraz, ale temperatura na plusie.
We wtorek wieczorem napadało, że śnieg jeszcze wczoraj rano leżał. Po popołudniu już jednak ani płatka. Dziś rano przez chwilę padało i zrobiło się względnie biało. Coś tam jeszcze prószy nawet teraz, ale temperatura na plusie.