Jako przyszła założycielka zakonu sióstr badziewitek oraz jako przyszła święta Lena, patronka wszelakiego badziewia uprzejmie wnoszę o opis "Siostra Badziewitka".
Dziękuję

Robię właśnie ciasto na indyjskie chlebki. Będę jeszcze dziś piekł. Pranie się kręci w pralce. Wino w żołądku, a ubywa we flaszce. Wqrw mnie bierze na meteo bo miało być ładnie i miałem tu być, gdzie jestem, na dwóch kołach, a nie czterech. Szczęściem w piecu się pali. Za oknem dzikie świnie ryją i nie wiem czy rankiem do fabryki wyjadę. Pobliska stolarnia huczy wentylatorem w suszarni.Owain pisze:...No ale chyba czymś się jeszcze interesujecie prócz foto?...
Uhmm... Już widzę jak Woytek dupę ruszy ze swego zadupia - znaczy sorki - ze swego zaznakuuważajnadrogęzlepszymprzejazdem.Owain pisze:Hehe. Może zrobimy spotkanie forumowe u samka?...
Dodać do tego rozbarwienia, konwerty na qrwy, świecenia z postscriptów i obraz się dopełnia.Methanoia pisze:...Podejrzewam, że moja skrzywiona psychika to efekt wychowywania się na komiksach dostarczanych przez ojca.