Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: no_gravity_Carlos »

kontrakt na siwieza watrobke juz byl ustawiony
aisoglaM

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: aisoglaM »

Kurwa..szkoda ze nie placzemy nad 17 latkiem co go wozili w karetce 24 h bo zaden szpital go nie chciał pezyjac.
Takich przykladow jest mnostwo ale polak w spiaczce w uk lepiej sie sprzeda

Dodano po 2 minutach 11 strzałach znikąd:
Zakazali aborcji zeby odwrócić uwagę od dziurawego systemu szczepionek z którym sobie nie radzą. Ale przeciez kobiety od lat sa tematem zastepczym dla poszxzegolnych rządów, zeby odwracac uwagę. Podsmiechujki , wściekłe baby itp.
puch24

Post autor: puch24 »

+1! :-(
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

kobiety nie sa swiete (ale bywaja) i strasznie smierdzi jak pierdna, a ze sa proletariatem zastepczym wynika z ich bujnej natury, ktory mozna rozhustywac od nieba do piekla
puch24

Post autor: puch24 »

W Rzeszowie pod ciężarem śniegu zawalił się dach dawnego Tesco, obecnie magazyn części motocyklowych. Na szczęście prawdopodobnie nikt nie ucierpiał fizycznie.
aisoglaM

Post autor: aisoglaM »

Kobiety i mezczyzni śmierdzą tak samo. I tak samo mają prawo do swoich ciał.
Moze mi ktoś powie dlaczego o naszych macicach decyduje kaczy chuj i faceci w sukienkach, bo tego nie ogarniam.

Dodano po 49 strzałach znikąd:
puch24 pisze: 28 sty 2021, 08:08 W Rzeszowie pod ciężarem śniegu zawalił się dach dawnego Tesco, obecnie magazyn części motocyklowych. Na szczęście prawdopodobnie nikt nie ucierpiał fizycznie.
Piszcie do Owika. Czy przypadkiem nie poszedł po mleko
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

zdyboo pisze: 27 sty 2021, 20:55 Krajalnicę w końcu kupiłem Zelmera. Głównie z powodu niskiej ceny i powiedzmy jako takiej renomy marki. Odebrałem dziś z paczkomatu, umyłem i przetestowałem krojąc sobie chleb na kolację.
Krajalnica jest o połowę lżejsza od tej starej, też Zelmera. Mimo tego, że nowa wg tabliczki znamionowej ma 150 W, a stara ma 200 W. Kręci też wolniej ostrzem. Jest także nieco cichsza od starej krajalnicy. Natomiast samo ostrze to porażka. Co prawda podczas mycia przeciąłem sobie palec, ale ze świeżym chlebem radziło sobie słabo. Założyłem ostrze od starej krajalnicy i kultura pracy znacząco wzrosła. Stare ostrze, które kupiłem nie tak dawno do poprzedniej krajalnicy ma wygrawerowane laserem Zelmer, nowe ma tylko puncę Stainless Steel.
Na opakowaniu napisali, że dystrybutorem w Polsce jest firma Eurogama, a krajalnicę wyprodukowano w Chinach. Popatrzyłem w necie i Bosch und Siemens nie jest już właścicielem Zelmera. Od ponad roku jest to jakaś hiszpańska firma. Nie wiem czy i co nadal jest produkowane w Polsce, ale tych produktów z Chin nie polecam. W sensie jak ktoś chce chińskie AGD, to niech kupi w Lidlu, bo przynajmniej dystrybutor się nie zwinie.
Szkoda, że kolejna dobra marka skończyła jako nalepka na chińskim sprzęcie.
Tomek, Zelmer już od 20 lat jedzie na chińskiej produkcji.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Owain pisze: 28 sty 2021, 08:45 Tomek, Zelmer już od 20 lat jedzie na chińskiej produkcji.
Nie wszystkiego. Mam odkurzacz, kupiony kilka lat temu i tam na etykiecie jest "Made in Poland". Te zakłady u Ciebie już całkiem zamknęli?
Nie liczyłem, że krajalnica nadal będzie z Polski, ale taki zupełny rebranding to nie jest, bo ostrze pasuje.
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada

Post autor: Gdama »

aisoglaM pisze: 28 sty 2021, 08:11 Kobiety i mezczyzni śmierdzą tak samo. I tak samo mają prawo do swoich ciał.
Moze mi ktoś powie dlaczego o naszych macicach decyduje kaczy chuj i faceci w sukienkach, bo tego nie ogarniam.
...
+1000
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

rzeczywiscie
ODPOWIEDZ