Owain pisze:Cne Ahaby!
Niniejsze forum w założeniu miało być nie-tylko-fotograficzne. Ale jakoś tak widzę, że inne działy to są odwiedzane i zapisywane jak krew z nosa. Myślałem, że próćz szeroko pojętej kultury i sztuki pojawią się też jakoweś tematy społeczne, turystyczne, rękodzielnicze, erotyczne, majsterkowiczowe i kulinarne. Wiem, że z tematami politycznymi raczej by nie przeszło, bo społeczeństwo tak podzielone, że skoczylibyśmy sobie zaraz do oczu, a religijne są całkowicie absurdalne. No ale chyba czymś się jeszcze interesujecie prócz foto? Jakieś przemyślenia? Reminiscencje? Marzenia? Zabawne skojarzenia? Myślałem, że temat cholerny psioniczny dzień będzie zapierdalał pięć razy szybciej niż fotograficzne, że się ludzie będą chcieli podzielić wkurwem na spalony sernik czy pochwalić wyłudzeniem odszkodowania. Ale nie... Już wiadomo, że z moich nagabywanych ludzi z forum CP kilka się zarejestrowało, ale prócz biednego Herr Iksa nikt się nie udziela i już pewnie nie zagląda przytłoczony fotograficzną częścią wszechrzeczy. Cóż, pewnie nie było to jednak możliwe, by było to forum psioniczo-multikulturowe, wielodziedzinowe. No ale kurde. Fin de siecle już za nami, wchodzimy właśnie w drugą oraz trzecią młodość, więc czas na wystrzałowe pomysły, odkrywcze idee, błyskotliwe posty oraz burze mózgów! To jak będzie, Zbójcerze?
No tak... Więc w tej sprawie właściwie mogę panu odpowiedzieć, że... właściwie można się zamienić, to znaczy... nie można. Chyba tak.
I dodać chciałem, że ja się nie interesuję foto. I, że ja tu jestem jak Dudzio, przejazdem na Seszele. I jak Prot za chwilę wrócę na K-PAX. I, że mam ewidentnie złe dni. I zespół dezadaptacyjny... A o co chodzi
Herr X pisze:I zespół dezadaptacyjny... A o co chodzi
Chodzi o to, że Ty chyba potrzebujesz jakiś adapter. A może zdjąć adapter. Z obiektywu?
To by się zgadzało, bo byłaby to dezadaptacja. Ale jak, to już nie wiem. Ja najczęściej młotkiem.
Herr X pisze:I zespół dezadaptacyjny... A o co chodzi
Chodzi o to, że Ty chyba potrzebujesz jakiś adapter. A może zdjąć adapter. Z obiektywu?
To by się zgadzało, bo byłaby to dezadaptacja. Ale jak, to już nie wiem. Ja najczęściej młotkiem.