He plays hard to get, he smiles from time to time
It only takes a camera to change his mind

A Kasi się boję. Ja wstydliwy.
Owain pisze:He's a model and he's looking good
He plays hard to get, he smiles from time to time
It only takes a camera to change his mind
![]()
![]()
Jak się boisz, toś tchórz a nie wstydliwy. A Kasia nie gryzie. Zjada w całości, zjada w całości, zjada w całości... Poniosło mnie trochę.Owain pisze:A Kasi się boję. Ja wstydliwy.
Ja to kurwa mam cierpliwość na te różne wyzwiska... Ale ograniczonąHerr X pisze: Jak się boisz, toś tchórz a nie wstydliwy. A Kasia nie gryzie. Zjada w całości, zjada w całości, zjada w całości... Poniosło mnie trochę.
Sam żeś zaczął.Owain pisze:Ja to kurwa mam cierpliwość na te różne wyzwiska... Ale ograniczonąHerr X pisze: Jak się boisz, toś tchórz a nie wstydliwy. A Kasia nie gryzie. Zjada w całości, zjada w całości, zjada w całości... Poniosło mnie trochę.
Piłę. W teledysku zagrałem. Nocą! Diabeu! Ścina! Krzyże! Masakra!!!Owain pisze: Co Ty model tam tachasz? Piłę spalinową? Jakaś new version ponurego kosiarza?
Panie, nie można pana w ogóle zrozumieć.Owain pisze:Właśnie. Tu towarzystwo senne a Ty masz przecież moc i zdjęć i filmików tych tych, no, Przemyśl Noir.
Piękny!Owain pisze:Fuck! Właśnie żona piecze placek i zapuściła soundtrack z Hell or High Water. Jest wykurwisty!!
Twórca usunął z sieci. Ale zawsze można zobaczyć jako wizualizację na koncertach.Owain pisze:A gdzie teledysk z piłą?