Pogoda w regionie
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Pogoda w regionie
No nie wiem, czy akurat Ty masz się z czego cieszyć. 

U mnie do kuriera przyjechał po 2-3 godzinach drugi. Coś tam poprzerzucali między pakami i obaj odjechali.
Jezdnię pod blokiem mam już czarną, ale nadal pada śnieg.
Za to co odstawił pług do odśnieżania wewnętrznych uliczek to głowa mała. Tak odśnieżył, że zrobił półmetrowe zaspy na odśnieżonych wcześniej chodnikach.
Prognoza pogody nie przewiduje w najbliższych 10 dniach temperatury wyższej niż -4, a do czwartku ma cały czas padać śnieg z różną intensywnością.
Jezdnię pod blokiem mam już czarną, ale nadal pada śnieg.
Za to co odstawił pług do odśnieżania wewnętrznych uliczek to głowa mała. Tak odśnieżył, że zrobił półmetrowe zaspy na odśnieżonych wcześniej chodnikach.
Prognoza pogody nie przewiduje w najbliższych 10 dniach temperatury wyższej niż -4, a do czwartku ma cały czas padać śnieg z różną intensywnością.
A co to ten komin z PW? Więzienie i strażniczka?
Sądzisz, że cieszyłbym się, gdybyś nie wrócił?
No, może w pewnym sensie i tak, ale mimo wszystko wolę Cię wróconego.
Dodano po 2 minutach 20 strzałach znikąd:
Widziałem coś podobnego.
Dozorcy z chodnika na jezdnię, traktorek z jezdni na chodnik...
- poor
- Rich poor
- sorevell
No prawie. To wieża na terenie Muzeum Powstania Warszawskiego.aisoglaM pisze:A co to ten komin z PW? Więzienie i strażniczka?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Znowu zakonnice.
Hinterkavalerie...
Oglądam sobie wiadomości z Łodzi i okolic. Ciężarówki, autobusy i tramwaje zablokowały miasto i prawie wszystkie drogi w okolicy. Łódź, wbrew pozorom, nie jest płaska jak stolnica, i mała górka czy wiadukt okazują się przeszkodami nie do pokonania.
Oglądam sobie wiadomości z Łodzi i okolic. Ciężarówki, autobusy i tramwaje zablokowały miasto i prawie wszystkie drogi w okolicy. Łódź, wbrew pozorom, nie jest płaska jak stolnica, i mała górka czy wiadukt okazują się przeszkodami nie do pokonania.
- von Boroszlo