Ale zła jestem, bo jak zawsze na filmiku wygląda łatwo, lekko i przyjemnie. Dwie z góry tak puściły a te dolne..oesu. W rękawiczkach, bez rękawiczek ..ani drgną
Rowerowe dyr-dymały
-
aisoglaM
Re: Rowerowe dyr-dymały
Nie da się. Mama nie zaszczepiona :/ Lękliwa dość. Mocno chorowita. Nie mogę narażać. Najwyżej jakiś montażysta przybędzie pod dom jak stopnieją śniegi.
Ale zła jestem, bo jak zawsze na filmiku wygląda łatwo, lekko i przyjemnie. Dwie z góry tak puściły a te dolne..oesu. W rękawiczkach, bez rękawiczek ..ani drgną
((
-
zdyboo
Jak masz w domu WD40 to psiknij kapkę w gwint. Chwilę odczekaj i spróbuj znowu.
-
puch24
To żeby była większa przyjemność?
Zamiast kierownika kup i przymocuj dwóch dodatkowych nieheteronormatywnych, będziesz miała przedni i tylny napęd.
- von Boroszlo
-
aisoglaM
Tak! Jest świetny i lekki
Dodano po 2 minutach 3 strzałach znikąd:
No nie mam :/ Coli też niezdyboo pisze: 11 lut 2021, 17:27 Jak masz w domu WD40 to psiknij kapkę w gwint. Chwilę odczekaj i spróbuj znowu.
Ale jest taki piękniutki że ojej
-
zdyboo
W coli to trzeba by zanurzyć i trzymać, bo słabo penetruje.
Może też tak być że bez dłuższego klucza nie pójdzie. Zostaw to serwisowi w takim razie.
Może też tak być że bez dłuższego klucza nie pójdzie. Zostaw to serwisowi w takim razie.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tylko na balkon nie wystawiaj.
PS Czym próbowałaś odkręcać?
PS Czym próbowałaś odkręcać?
-
puch24
Przeca napisała, że garażuje za kanapą.
-
aisoglaM
Takim hmm nie wiem jak to nazwać.. wihajsterkiem srebnym w literę L - zgodnie z instrukcją.
Dodano po 35 strzałach znikąd:
Szczerze mówiąc próbowałam też małym nożykiem ale też nie idzie. Widelec się nie mieści
Dodano po 35 strzałach znikąd:
Szczerze mówiąc próbowałam też małym nożykiem ale też nie idzie. Widelec się nie mieści
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To spróbuj przedłużyć jego ramię przez nałożenie... hmmm… lokówki.