Właśnie obejrzał-żem/polecam
- von Boroszlo
Re: Właśnie obejrzał-żem/polecam
"Stowarzyszenie miłośników literatury i placka z kartoflanych obierek" na Netflixie.
- von Boroszlo
Myślałem że ażartujesz, ale faktycznie jest 
Diękuję.

Diękuję.
Gundrum von Grynberg
Ja dziś na hbo obczaiłem z przypadku "Szczęśliwy Lazzaro" i się spodobał. Na wieczór chciałem jeszcze sobie przypomnieć "Spirited away", ale Anka twierdzi, że dziś przedwigilia walentynek i trzeba pić miast bajki oglądać.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Noc w Ville-Marie
Nie bardzo, mimo M.Belluci
Z przyjemnością za to oglądam serial Dlaczego kobiety zabijaja? Magda, polecam
Nie bardzo, mimo M.Belluci
Z przyjemnością za to oglądam serial Dlaczego kobiety zabijaja? Magda, polecam
"Motherless Brooklyn" - dobry Edward Norton, który jeszcze napisał scenariusz i wyreżyserował ten film. Nortona niespecjalnie lubię, ale nie mogę mu odmówić tego, że jest dobry aktorem. Poza tym Alec Baldwin, Willem Dafoe, Bruce Willis i zjawiskowo piękna, ale dająca też radę aktorsko Gugu Mbatha-Raw. Rzecz się dzieje w nowojorskim Brooklynie w złotym wieku Ameryki, który jak się okazuje nie dla wszystkich był taki złoty. Historia fikcyjna, ale mocno otoczona prawdziwymi zdarzeniami. W drugiej połowie filmu świetny jazz się włącza. I to nie taki, że nie wiesz czy to muzyka, czy drący ryja kot szcza na blachę, ale naprawdę przystępny. Nawet sobie napisy końcowe w tle puściłem, żeby dosłuchać do końca.
Na HBO GO.
Na HBO GO.
Nie polecałem jakiś czas temu
Ale nie dotrwałem do połowy i tego jazzu więc dam mu drugą szansę.

Ja z reguły jak już coś zacznę to kończę, ale faktycznie film się wolno rozkręca i pierwsza połowa powinna być krótsza.