Właśnie obejrzał-żem/polecam
Re: Właśnie obejrzał-żem/polecam
Bracie, gdzie jesteś? Jedyny warty uwagi film z Netflisia. Raz w tygodniu oglądam. No i niektóre dokumenty, ale te chyba mało kto lubi.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- danz1ger
Potrzebujesz sekundanta, daj znać.
Shoot First, Ask Questions Later.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
- von Boroszlo
Literatki.
5 literatek i jedyne co przychodzi do głowy to piarżysko.
Też tak macie?
5 literatek i jedyne co przychodzi do głowy to piarżysko.
Też tak macie?
Gundrum von Grynberg
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Już tak. 5 literatek stanowi piarżysko.
A 5 piarżysk to?
A 5 piarżysk to?
"Pacific" na HBO GO, siostrzany serial "Band of Brothers", ale nie wtórne. Inny teatr działań, inni bohaterowie, inny sposób przedstawienia losów bohaterów. Tak samo dobre.
Sporo fajnych rzeczy jest na Netflixie. Z dokumentów polecam "Ripper" i "Fear City, New York vs. Mafia".
Z fabuły dziś wjechał "Constant Gardener", kto nie widział jeszcze to niech zobaczy. Oczywiście większość wartych uwagi treści to ogólnie znane dzieła, ale ostatnio nawet Netflixowi wychodzi w filmy. "The Dig", "Malcolm & Marie", "The Devil All the Time".
Wydaje mi się, że to bezowocne poszukiwanie na Netflixie wynika głównie z niechęci do powtórek, a czasem warto sobie odświeżyć rzeczy znane. Ostatnio naszła mnie ochota na "Full Metal Jacket", mimo, że jakimś specjalnym fanem Cubricka nie jestem, a tu się okazało, że Netflix całego Stanleya wywalił w kosmos.
Bzdura.
Sporo fajnych rzeczy jest na Netflixie. Z dokumentów polecam "Ripper" i "Fear City, New York vs. Mafia".
Z fabuły dziś wjechał "Constant Gardener", kto nie widział jeszcze to niech zobaczy. Oczywiście większość wartych uwagi treści to ogólnie znane dzieła, ale ostatnio nawet Netflixowi wychodzi w filmy. "The Dig", "Malcolm & Marie", "The Devil All the Time".
Wydaje mi się, że to bezowocne poszukiwanie na Netflixie wynika głównie z niechęci do powtórek, a czasem warto sobie odświeżyć rzeczy znane. Ostatnio naszła mnie ochota na "Full Metal Jacket", mimo, że jakimś specjalnym fanem Cubricka nie jestem, a tu się okazało, że Netflix całego Stanleya wywalił w kosmos.
- Owain
- Nasz Czelnik
Waść raczysz żartować. Chyba w dziesiątce moich filmów ever. Genialni bracia Cohen.
Sowy nie są tym, czym się wydają...