Szmelcwageny i inne
Re: Szmelcwageny i inne
Z tymi BMW to coś jednak na rzeczy jest - w 2018 był w Krakowie taki wypadek https://krakow.naszemiasto.pl/krakow-po ... 16-4696791
Co ciekawe na całym świecie beemki mają podobne opinie. Choć w moim prywatnym rankingu nie wiem czy samochód z pięcioma zerami już nie wyprzedził tych ze śmigłem.
"Cztery zera dla frajera"
"Cztery koła dla matoła"
Kto tu jeździ Audi?
"Cztery koła dla matoła"
Kto tu jeździ Audi?
- no_gravity_Carlos
Zlote jajo:

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Artysta czy schizol?
Czy jedno i drugie?
Czy jedno i drugie?
Wszystko jedno, pojazdami na F się nie zajmujemy. 

- danz1ger
Shoot First, Ask Questions Later.
"Dziennik Łódzki", koszmarną klawiaturą swojej, tfu, "dziennikarki" (tylu byków składniowych w jednym tekście, i to podobno w miarę dobrej gazety, to jeszcze nie widziałem!), że dany kierowca danego BMW jechał aż... ok. 105 km/h w chwili wypadku - co nie jest kwotą oszałamiającą. Wolno tam 70. Inna rzecz, że wjechał na skrzyżowanie na czerwonym i przejechał na przeciwny pas (a tam są chyba cztery pasy w jedną stronę, wraz z tymi do skręcania w lewo). Nie wiem, czy samochody z przeciwka jechały, czy stały - nie pamiętam, jak tam są zorganizowane światła, zresztą bywa, że to się zmienia w ciągu dnia.
Tak czy tak, pana kierowcę już odwiedził w szpitalu pan prokurator i postawił mu zarzuty, za które może dostać do 8 lat w pudle.
Tak czy tak, pana kierowcę już odwiedził w szpitalu pan prokurator i postawił mu zarzuty, za które może dostać do 8 lat w pudle.