Owain pisze: ↑25 lut 2021, 14:04 https://allegro.pl/oferta/n
Ale niektóre, niby do tych samych aku mają styki przesunięte w bok i moim zdaniem nijak nie pasujące do owego aku:
Zdjęciami w aukcjach czy sklepach się nie "seguruj"; sprzedający ładowarki z wymiennymi płytkami adapterowymi rzadko zadają sobie trud wrzucenia rzeczywistego zdjęcia ładowarki z adapterem do tego konkretnego typu akumulatorów, który jest w aukcji, tylko wrzucają zdjęcie "generic", jakie akurat mają. Czasem o tym wspominają w opisie, ale przeważnie nie.
Dodano po 1 minucie 16 strzałach znikąd:
wpk pisze: ↑25 lut 2021, 18:47
Maćku, mój drogi chłopcze - nie pisz tyle, bo Ci żyłka pęknie.
Wszak masz depresję.
A depresja jest najważniejszą ze sztuk.
Zatem leżeć trzeba w łóżeczku grzecznie, z rączkami na kołdrze, a nie brylować po Internecie.
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Odebrałem właśnie oryginalny aku od Sonego do A7III. I się trochę wkurwiłem. Poczytałem instrukcję i okazuje się, że przebiegłe chujki zrzekają się odpowiedzialności odszkodowawczej za nieutrwalone zdjęcia/nagrania w wyniku rozładowania się akumulatora. Skandal. Czy to jest zgodne z Konstytucją? Po drugie, zakazują wrzucania aku do ognia. No jak bez tego robić udane zdjęcia? Foch.