Albo masz słabą pamięć....
Gdybyśmy uczyli się w jednej podstawówce, byłaby nawet szansa spotkania
Poza tym, zawiodłeś mnie, chciałem dowiedzieć się z pierwszej ręki, jak jest z tym udrażnianiem przegród nosowych.
Sam rozważałem ten nieprzyjemny zabieg, gdyż ponieważ chrapię podobno jak niedźwiedź...
Są niby dwa czynniki. Albo owa przegroda albo taka miękka część gardła, która zwłaszcza po pijaku opada i chrapuje. Jam szczęśliw, bo po poprzednich operacjach kręgosłupa traumę mam. Bo tylko gorzej doktory przycięli. A ten mój doktor nawet pieniędzy nie chciał za odpuszczenie od cięcia
Owain pisze:
ps. Muszę jednak zeskanować nasze rozliczenie wspólnoty, bo ktosik się do żony dobija w tej sprawie
nie, nie musisz. możemy wymienić informacje osobiście. tylko jak w dyżuru wrócę. i w wydziale komunikacji sprawę załatwię. i coś na pewno jeszcze, tylko nie wiem co. bo to jutro. będzie. a jutro to dziś, tyle że jutro.
Dodano po 30 sekundach:
puch24 pisze:Och, jaka wspaniała półeczka! Benzodiazepiny! Pychotka! Od razu lżej się na duszy robi od samego widoku!
a chcesz coś przeciwpsychotycznego? czy niekoniecznie?
na przykład pochodne prometazyny, ale nie tylko. mamy zaraz obok apteki poradnię zdrowia psychicznego, więc mamy wszystko, co świruski lubią najbardziej.