Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
Czyli już wtedy "warszawiacy" potrafili zrobić bydło.
- von Boroszlo
Ja wyję jeżeli nie wyjadę raz na kwartał. Wyjechać za to mogę gdziekolwiek, byle bez tłumów.
Koronawirusowy rok był wybitnie wyjazdowy, ale jednak głównie w Polsce. Znalazłem jednak na nowo wiele wspaniałych miejsc.
Koronawirusowy rok był wybitnie wyjazdowy, ale jednak głównie w Polsce. Znalazłem jednak na nowo wiele wspaniałych miejsc.
Gundrum von Grynberg
Powiem Ci, że ostatnio doszedłem do wniosku, że oczywiście chętnie pojadę gdzieś dalej, ale jeśli będę miał do dyspozycji „tylko” Polskę, Czechy i Słowację, to będę i tak szczęśliwy.von Boroszlo pisze: ↑04 mar 2021, 14:52 Ja wyję jeżeli nie wyjadę raz na kwartał. Wyjechać za to mogę gdziekolwiek, byle bez tłumów.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Tomek-wyjątek.
Reasumując, by się gdzieś wyjechało. Byle tylko byli delikatni przy tym testowaniu na covida. I broń Boże nie z zimnymi rencyma.
Ostatnio zmieniony 04 mar 2021, 15:08 przez cz4rnuch, łącznie zmieniany 1 raz.
A Ty Woytek powinieneś ruszyć tyłek i pojechać na ekstra plażę, jaką jest Omaha. Miejsce piękne i ciekawe w okolicach.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dupa tam.
A propos - Chiny dla pederastów!
A propos - Chiny dla pederastów!
- von Boroszlo
Penetracja już na lotnisku to atrakcja że hej!
Gundrum von Grynberg
W Łodzi było wczoraj wieczorem paskudnie, nawet ostrzeżenia były dla Łodzi, żeby nie wyłazić, nie otwierać okien.aisoglaM pisze: ↑04 mar 2021, 11:27 Jak tam u Wss ze smogiem?
Ja szczerze mówiąc dotychczas nie za bardzo go odczuwalam. Ale jak wczoraj wracalam z pracy o 20 to po prostu smród był tak straszny, że aż mi się kręciło w głowie. Wlosy i siersc psa smierdzialy jakas chemiczna wedzonka. Obrzydlistwo.
Jakis grubszy komin musiał syfu nafukac chyba