Places
Re: Places
jezioro nie działa 

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Działa, tylko trzeba mieć brojler.
Czy tam bojler - jak zwał, tak zwał, byle wiatr wiał.
Czy tam bojler - jak zwał, tak zwał, byle wiatr wiał.
- von Boroszlo
Strasznie ciekawie się robi. Kaukaz odkładałem zawsze na kiedyśtam, a wyjazd jest stosunkowo łatwy. Koronawirus nauczył mnie, żeby nie odkładać.
Gundrum von Grynberg
ja to jeżdżę na w góry z Funduszu Faczasów Pracowniczych

- von Boroszlo
z mojego własnego potu i krwicy
planowałem Teide zdobyć kolejką linową w ubiegłym roku i gówno wyszło przez wiadomoco

planowałem Teide zdobyć kolejką linową w ubiegłym roku i gówno wyszło przez wiadomoco
- von Boroszlo
Ja kolejką zdobyłem Aiguille de Midi czyli prawie Mont Blanc i w życiu się tak słaby nie czułem. Choroba wysokościowa mnie rozjechała wręcz.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Bo trzeba było rowerem.
Też odkładałem. 3 razy bilet kupowałem, ale że były tanie jak barszcz to później nie szkoda było olać i polecieć gdzieś indziej. Ale za trzecim razem sam siebie przechytrzyłem i kupiłem droższy, na tyle drogi, że mój snejk kieszeniowy się zbuntował i polecił lecieć. Z perspektywy czasu nie żałuję a nawet uważam, że się trochę spóźniłem, bo dajmy na to taka Gruzja z roku na rok coraz bardziej skomercjalizowana. Kolega był rok temu i mówił, że asfaltem wylali prawie pod sam Kazbek, ino sam koniuszek wystaje. Szkoda.von Boroszlo pisze: ↑05 mar 2021, 19:41 ...Kaukaz odkładałem zawsze na kiedyśtam, a wyjazd jest stosunkowo łatwy...