Dywagacje o zakupie A7
- danz1ger
Re: Dywagacje o zakupie A7
Jeszcze apropopopo Argusa, jak mawiali starożytni Rzymianie: "never underestimate your oponent gear", przykład z innej branży.
Shoot First, Ask Questions Later.
rycz mama rycz, płacz maleńka płaaaaacz....
Nikt się nie spodziewał, ale każdy potrzebował. Od początku był płacz, że w systemie brakuje kompaktowych szkieł. Sądząc po ogniskowych i światłosile to nie będę wielkie ogórasy tylko małe szkła, wannabe naleśniki. Zwłaszcza 40 i 50 mm.
- Owain
- Nasz Czelnik
O kutfa. No to pies zdechł.cz4rnuch pisze: ↑19 mar 2021, 15:47 Ups, tego się nie spodziewał:
https://www.sonyalpharumors.com/coming- ... mm-f2-8-g/
Może nadchodzi moda na ciemniaki?

Sowy nie są tym, czym się wydają...
MZ poszerzają ofertę i rozwijają system.
Teraz, jak jest to małe body (A7c?) to małe szkła mają jeszcze większy sens. Nawet wielki NEX-6 w porównaniu do 5T czy 5R z E20 czy E16 nadal jest małym body. Nie rzuca się w oczy, nie zajmuje miejsca w bagażu, nie ciąży na pasku.
Teraz, jak jest to małe body (A7c?) to małe szkła mają jeszcze większy sens. Nawet wielki NEX-6 w porównaniu do 5T czy 5R z E20 czy E16 nadal jest małym body. Nie rzuca się w oczy, nie zajmuje miejsca w bagażu, nie ciąży na pasku.
- Owain
- Nasz Czelnik
Do mojego ogłoszenia na Allegro Lokalnie o sprzedaży A7II dziś przyszła wiadomość w języku angielskim z propozycją seksu i linkiem do jakiejś strony. Wchodzić w to?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
To zależy, czy Ty masz wchodzić w kogoś czy ktoś w Ciebie.
- danz1ger
To jest zagadka, bo w spamie mam co chwilę pół kilo takich "Bronisława, zakochałem się w tobie."
Shoot First, Ask Questions Later.
- von Boroszlo
- Owain
- Nasz Czelnik
O! Bo myślałem, że tylko u mnie. I te imiona. Wiesława chce z tobą uprawiać seks. Władysława chce się spotkać. Genowefa myśli o tobie płomiennie. WTF?!