Dywagacje o zakupie A7
- danz1ger
Re: Dywagacje o zakupie A7
Przedałem dwa szkła apsc. Pozostała a6000 z 16-50pz, i co tera?
Dodano po 8 minutach 47 strzałach znikąd:
aaa mam jeszcze nex 3n z 7artisan, ale z lekko uszkodzono migawko, czuć koniec apesce.
Dodano po 8 minutach 47 strzałach znikąd:
aaa mam jeszcze nex 3n z 7artisan, ale z lekko uszkodzono migawko, czuć koniec apesce.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Ta migawka to pewnie ze szczyrego złota, że nie wytrzymała.
- Owain
- Nasz Czelnik
Ja a6000 z pezetem zostawiłem. Fajny jako kamerka, bo A7 ma na małą GO i ciągle mi przeostrza, nie wiem co robię źle. No i mam jeszcze obudowę podwodną, ale do Egiptu się na razie nie wybieram a jak się wybiorę, to pewnie kupię sobie obudowę na A7III. Bo wówczas będe już miał A7VII.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- von Boroszlo
Gdzie to się teraz sprzedje? Allegro jakoś dziwnie dziala a mam dwa szkła na sprzedaż.
Gundrum von Grynberg
allegro lokalnie lub olx, trzeba z tym allegro uważać żeby nie zrobić aukcji z "kup teraz" bo dowalo prowizje 4.9%
- Gdama
- Gdriada
Swoje a6000 "pożyczyłam" synowi, do filmów właśnie. Ale spróbuję sprzedać w końcu Sonnara T* E 24 mm F1,8 jak wróci do mnie z wypożyczenia.
napisz od razu ile waży syn, uprzedzając...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Od zarania dziejów handel polega na zarabianiu, bo jeśli nie to jest charytatywnym sponsoringiem.
A że Wy, żydowskie Szkoty, uważacie prowizję 4.9% za coś nagannego, to znaczy, że jesteście żydowskimi Szkotami - takimi samymi, jak Allegro.
Dodano po 38 strzałach znikąd:
PS Ten Sonnar to chyba najbardziej kultowe szkło w całym chorym APS-C.
A że Wy, żydowskie Szkoty, uważacie prowizję 4.9% za coś nagannego, to znaczy, że jesteście żydowskimi Szkotami - takimi samymi, jak Allegro.

Dodano po 38 strzałach znikąd:
PS Ten Sonnar to chyba najbardziej kultowe szkło w całym chorym APS-C.