Komputrowe dylematy ;)
- Owain
- Nasz Czelnik
- sorevell
Re: Komputrowe dylematy ;)
181,44g
- Owain
- Nasz Czelnik
Zrobił-żem se screen hooda. Na razie jest to wersja 1.0, do poprawek, ale tyle miałem pcv, więc może mógłby być głębszy. Dodatkowo pierwszym założeniem miała być dookólna ramka na wcisk, ale jednak zostają szpary, a dół cos tam przeszkadza. Więc jest na taśmie dwustronnej, ale to nie przeszkadza, bo jak będzie dobry ten ostateczny, to po uj demontować? W związku z początkową koncepcja na łączniki kawałków użyłem takiej taśmy z paskami metalu, która jest idealna na mini przeguby, bo ni uj jej sie nie przerwie, ale jednak widać ją pod docelową folią. Więc docelowo pewnie coś subtelniejszego. Folia carbon na wierzch jest spoko, bo nie widać dzięki fakturze mikro bulek, choć już chyba nabyłem wprawy w przyklejaniu folii (dużo płynu pod spód i obycie z raklą). Środek wyściełany samoprzylepnym welurem, który mi został z ramek do ekranu projektora. Za całość zapłaciłem 9,99 za folię carbon, a zostało jej jeszcze na dwa takie hoody.

Sowy nie są tym, czym się wydają...
Poproszę taką do mojego Benq.
- Owain
- Nasz Czelnik
Z biurkiem dałeś radę, to hooda zrobisz sobie pierdnięciem

Nie żłop koli! Whisky masz.
Całkiem estetycznie wyszło. Teraz będziesz in da hood.
- Owain
- Nasz Czelnik
Dziękuję. Przy okazji widać, że jestem trochę jak Bronisław Pawlik w "Komediantce". Do 15.30 po jednej stronie stołu, po 15.30 po drugiej :>
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
O kurwa.
Czelnik nasz jest dwubiegunowo aktywny.
Ale może to dobrze.
Czelnik nasz jest dwubiegunowo aktywny.
Ale może to dobrze.