Stream of consciousness
Re: Stream of consciousness
Zdecydowanie intrygujące. Gdzie to?
Musi Barca. Albo jakieś inne dzikie rejony.
A ja byłem dziś na targach Foto Video w Uci i osobiście zapoznałem Marcina Czornego oraz Agatę Serge, której portretów wystawę Marcin organizuje. Oboje byli zabiegani i zamieniliśmy tylko parę słów.
Jest trochę fajnych zdjęć wystawionych, i są różne prezentacje, itp. Nie przejrzałem jeszcze dokładnie planu imprez, może jeszcze skoczę w pt/sob.
Nie wystawia się Nikon, są tylko jakieś sztuki w stoiskach sklepów, ale firmy nie ma. Poza tym Canon ze sprzętem foto i drukarkami i ploterami (-> Czornyj), i jest spore stoisko Foto-Techniki z obiektywami Tamrona, Zeissa i Samyanga, lampami Metza i statywami, chyba Velbon. Sporo tego mają, można obejrzeć i kupić. Poza tym Olympus - spore stoisko, Sony, GoPro, i trochę (ale niewiele) stoisk z różnymi drobiazgami. Zdecydowanie sporo filmowania: kamer, a także wszelkich uchwytów i stabilizatorów. No i obróbka, sporo drukarek, wielkie stoisko CeWe. Nie było np. Sigmy czy Voigtländera. Sigma tylko na stoisku jakiegoś sklepu, ale nie jako firma. Pasikonik chyba też tak właśnie. Bardzo mało chińskich akcesoriów, lamp błyskowych itp. Trochę oświetlenia studyjnego. I tyle. Raczej ubogo i bez przepychu, kilka lat temu bywało o wiele ciekawiej.
Jest trochę fajnych zdjęć wystawionych, i są różne prezentacje, itp. Nie przejrzałem jeszcze dokładnie planu imprez, może jeszcze skoczę w pt/sob.
Nie wystawia się Nikon, są tylko jakieś sztuki w stoiskach sklepów, ale firmy nie ma. Poza tym Canon ze sprzętem foto i drukarkami i ploterami (-> Czornyj), i jest spore stoisko Foto-Techniki z obiektywami Tamrona, Zeissa i Samyanga, lampami Metza i statywami, chyba Velbon. Sporo tego mają, można obejrzeć i kupić. Poza tym Olympus - spore stoisko, Sony, GoPro, i trochę (ale niewiele) stoisk z różnymi drobiazgami. Zdecydowanie sporo filmowania: kamer, a także wszelkich uchwytów i stabilizatorów. No i obróbka, sporo drukarek, wielkie stoisko CeWe. Nie było np. Sigmy czy Voigtländera. Sigma tylko na stoisku jakiegoś sklepu, ale nie jako firma. Pasikonik chyba też tak właśnie. Bardzo mało chińskich akcesoriów, lamp błyskowych itp. Trochę oświetlenia studyjnego. I tyle. Raczej ubogo i bez przepychu, kilka lat temu bywało o wiele ciekawiej.
Eee, chyba nie. Nasz ulubiony jest zielony, nie czerwony.
- Owain
- Nasz Czelnik
puch24 pisze:Są też jacyś rycerze, ale raczej słabi - Owik, oceń?
Ale blaszak!Ligo pisze:Eee, chyba nie. Nasz ulubiony jest zielony, nie czerwony.

Sowy nie są tym, czym się wydają...
No, wcześniej tam spacerował i mocno brzęczał.
Był jeszcze drugi, ale bez blachy, ubrany trochę jak Robin Hood z Sherwood.
Był jeszcze drugi, ale bez blachy, ubrany trochę jak Robin Hood z Sherwood.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Miłością Czornego była od dawna Joanna Kustra - do czasu, gdy znienacka została matką.puch24 pisze:A ja byłem dziś na targach Foto Video w Uci i osobiście zapoznałem Marcina Czornego oraz Agatę Serge, której portretów wystawę Marcin organizuje.

Wtedy przeniósł swe amory na Agatę Serge, czego dowody powyżej.
Ach, ten Czornyj... Long haired lover from Liverpool...

- Owain
- Nasz Czelnik
To ten o urodzie Krzysztofa Szewczyka?wpk pisze:Ach, ten Czornyj... Long haired lover from Liverpool...

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Touche!