Sebastian, ale coś mi tu nie pasuje - albo ten film, albo ta klawiatura z Allegro.
Bo klawiatura wygląda na normalną, odkręcaną, z łapkami, a ta na filmie jest zintegrowana z górną pokrywą.
Podasz ten service tag?
Dodano po 35 strzałach znikąd:
PS Klawiaturę zewnętrzną to on i tak ode mnie kupuje.
Zewnętrzną mam. Nawet małą, mogę sobie nakleić na tej wybrakowanej. Ale chyba nie o to chodzi. Wojt, wydaje mi się, że film nie jest do końca. Tam się odkręca jeszcze tą srebrną blachę i dopiero wkłada klawę w wycięcia w palmreście. To jest Dell 15 7560 model: P61F001, service tag: 3TFXRF2.
Fakt faktem, chcę naprawić tego lapka i pociągnąć jeszcze na nim z rok. Za rok mam dostać nowego z pracy ultrabooka jakiegoś, może już będzie logowanie jakim palcem a nie tysiącem kodów, to będzie do łoża a na obróbki kupię sobie stacjonarkę. Jednak prawda, że zewnętrzny monitor to konieczność, teraz to widzę.
Jak kiedyś mi się komp nie odpalił. Coś świeciło, coś szumiało, ale do monitora nie dochodziło. Wysłałem do eltrakonu i na drugi dzień był telefon od pana Grzegorza, że mam szczęście, bo tylko zasilacz klęknął.
Dodano po 27 strzałach znikąd:
von Boroszlo pisze: ↑31 mar 2021, 22:02
Skoro już wiemy jakiej klawiatury nie kupować, zapytam jeszcze raz: jaką kupić?