Places
Re: Places
Sebastian, żeby to było bliżej to pewnie bym tak zrobił. Mogłem w sumie spróbować w Wałbrzychu, bo to nasze lokalne zagłębie twardoelektoratowe, ale o 1-szej w nocy już nie mam takiej lotności umysłu. Choć dziś na Tweeterze MZ twierdzi, że w Rzeszy wcale nie ma 69% zaszczepionych, a całe podkarpackie nie odstaje na plus od innych województw.
Kolega (1967) zaszczepił się dziś. Jego żona pracuje w służbie zdrowia i też szczepi i twierdzi, że jest spora szansa, że przyspieszą te majowe terminy, bo podobno w opór wolnych miejsc jest jeszcze. Choć mojemu wujkowi z Radomia już dwa razy przesuwali termin na późniejszy. Miał się szczepić dziś, a będzie pojutrze. Jak się nic nie zmieni.
Kolega (1967) zaszczepił się dziś. Jego żona pracuje w służbie zdrowia i też szczepi i twierdzi, że jest spora szansa, że przyspieszą te majowe terminy, bo podobno w opór wolnych miejsc jest jeszcze. Choć mojemu wujkowi z Radomia już dwa razy przesuwali termin na późniejszy. Miał się szczepić dziś, a będzie pojutrze. Jak się nic nie zmieni.
- Owain
- Nasz Czelnik
Jakby co, oferuję wikt, opierunek i miejsce w kolejce. Gorzej, że musiałbyś tu przykicać na drugi termin, ale dzban by można zrobić.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Sie w końcu doczekaliśmy prawdziwego kwietnia.
Rano waliło śniegiem i zero. Chciałbym powiedzieć że jutro ma być 25 na plusie. Ale nie będzie.

Rano waliło śniegiem i zero. Chciałbym powiedzieć że jutro ma być 25 na plusie. Ale nie będzie.

Bardzo ładne. Prawy dolny róg robi robotę.
thx
- Owain
- Nasz Czelnik
it is not a bug it is a ficzyr
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
To nie kładeczka, ino gavinowa deseczka osiadła sie była na mieliźnieOwain pisze:Ale kładeczka leci w prawo